Moje léto 2014: Tečka
za létem na poslední chvíli
31. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
steven Chyla
31.8.2014 21:45
Zdenko,četl jsem pozorně Váš příspěvek o obyčejné příhodě,která Vás v létě potkala.Dokázala jste ji popsat tak,že ji člověk mohl prožívat společně s Vámi.Za krásným létem nemusíme"cestovat za hranice všedních dnů" s cestovkou,ale můžeme nádherné prožití léta zažít i doma.Kouzlo léta nám mnohdy přinese něco,s čím jsme možná ani nepočítali.A promiňte mi co napíšu,čím má člověk více roků,tím víc pro něho znamenají ty obyčejné okamžiky,které mu promluví do duše... Potěšila jste mne a přeji Vám hodně příjemných zážitků. Steven Chyla
Zdeňka Vítková
31.8.2014 20:38
zrovna dávají na TV Prima seriál Vinaři , tam je o našem kraji vidět a slyšet vše !!! Mám radost
Alena Vávrová
31.8.2014 19:08
Nepoznala jsem mnoho míst ve světě, vlastně jsem dlouho za hranicemi už nebyla, ale nevadí mi to, protože si také dovedu užívat krás kdekoliv tady u nás, i v Máchově kraji, kde žiju. Takže jsem také měla takové obyčejné léto, ale bylo zase jiné, než třeba vloni. A to ještě spoléhám na léto "babí", doufám, že se vydaří ;-)).
Milada Salajková
31.8.2014 19:08
I mě jsou blízké příběhy léta z naší republiky. Spontánní a lákavé.
Jarmila Plachá
31.8.2014 17:41
Zdeničko moc zdravím....článek o konci léta jsem si přečetla....je to krásně napsaný. Máš velkou pravdu, že i u nás je nádherně. Nemusíš jezdit ani do dalekých krajin k moři a ještě za drahý peníz. Prožila jsi toho moc a moc...tiše Ti závidím, ale opravdu. Setkání s dobrými lidmi...koncert s Daliborem, mám ho také ráda...je to takový skromný obyčejný člověk. Tvůj článek mě vzal za srdce a já Ti moc děkuji....Papa...pusu
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA