Jak jsem (ne)vyhrála literární soutěž
Ilustrační foto: Freepik

Jak jsem (ne)vyhrála literární soutěž

22. 4. 2025

Píše se rok 2001. Na stole leží bílá obálka. Kupodivu na moje jméno. Většina korespondence v této domácnosti, vyjma té úřední, bývá určena mladší dceři.

literatura Můj příběh soutěž
Autor: Iva Bendová
Hodnocení:
(4.6 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Iva Bendová
... a našlo by se tu více šikovných autorů / autorek.
Iva Bendová
Jeee, děkuji srdečně, ano, Zuzana a Šárka ještě o parník přede mnou :-D
Ingrid Hřebíčková
To je dobře, že se ti tady na íčku líbí. To jsme rády. Pročítáme tebe, Zuzanu a Šárku. Vaše články mají švih. A baví. Vy jste to tu zvedly.
Iva Bendová
Myslela jsem si to :-D Zdravím vás obě a děkuji za reakce s velmi podobnými pocity - Iva Račice 1956 ;-) Ještě dodám, že nejsem až tak soutěživý typ, ale tehdy mě ten dopis příliš navnadil a některé oceněné práce pak dost rozčarovaly. Tady jsem zažila zatím jen jednu literární soutěž a s vítěznými pracemi jsem souzněla a vítězům to moc přála. Je mi tu /od 2/2025/ mezi vámi všemi pozitivními dobře :+)
Ingrid Hřebíčková
Ano, jsme dvojčata ročník 1958, vodnář
Iva Bendová
Ingrid, ta moje první soutěž byla před 24 lety ;-) Jsme vrstevnice. Michaela zde je Tvá sestra?
Ingrid Hřebíčková
Ještě k té soutěži. Byla cca před 22 lety. Jak by vypadala dnes, to netuším.
Michaela Přibová
Ivo, je správné, že lpíš na ideálech a píšeš ze svého nitra. Psát o něčem jen proto, aby se to líbilo, je ztráta času a individuality. Máš mou sympatii.
Ingrid Hřebíčková
Oprava: nešťastná, ne, že jsme ani jedna nevyhrály,
Ingrid Hřebíčková
Ivo, připomněla jsi mně jednu moji zkušenost. Taky jsme obě se sestrou se zúčastnily jedné literární soutěže a taky jsem vůbec nechápala vítězné práce. A byla jsem z toho nešťastná, že že jsme ani jedna nevyhrály, ale tenkrát jsem cítila, že tomuto světu nerozumím. Takhle bych nikdy nepsala a ani nečetla.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%