Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vyrážíme do přírody, dokud to ještě jde

Miloslava Richterová 16.2. 12:35
Pane Berko, fandím, pěkné, tyto Vaše články musí oslovit všechny trampy v důchodu. Možná ještě trochu pohlídat jazykovou stránku.

Óda na šalše a jíchy (dokončení)

Elena Valeriánová 16.2. 10:53
Opravdu originální recepty, kde se hrabe se svou kopou vajec paní Magdaléna D. R.

A co vy a kvíz?

Eva Mužíková 16.2. 08:32
Dobrý po ránu, 7.sem neuhodla, .. 13f není

FEJETON: Zpověď bordeláře

Olga Škopánová 16.2. 08:04
Je obdivuhodné kde stále pan Polák bere inspiraci na skvělé fejetony.

Kurzivka novoroční

Alena Velková 15.2. 13:11
Když svítí sluníčko, je všechno hned veselejší... a s gambáčem nebo červeným o to víc. Tak užívejte další rok plnými doušky :-)

Pohledy odjinud: příběhy z laviček

Dana Kolářová 15.2. 11:28
Bezva nápad, jak lavičky tak i jejich fotodokumentace.

Óda na šalše a jíchy

Libuše Křapová 15.2. 09:17
Šárko, nenechte nás - hlavně tedy mne - dlouho čekat na své recepty :-) Navnadila jste mne. À propos - jak rychle čtu a špatně vidím, původně jsem četla, že ...... babičky toužíte ochutnat už od dětství :-)

Dopis Karlu Čapkovi

Zdenka Jírová 15.2. 00:39
Nenapsala bych to lépe. Vážím si velmi pana Čapka Uměl předvídat i věci v jeho době naprosto neznámé, ale které se, bohužel, do písmene vyplňují. Prožili jsme už jeho Krakatit, Bílou nemoc a nyní budeme zápolit i s R.U.R. Čest jeho památce.

Nová doba

Dana Puchalská 14.2. 16:25
Dost dobrý... Děkuju

Tyfový hřbitov

Elena Valeriánová 14.2. 09:59
Maruško, i u nás se v letošním roce už třikrát rozsvítila svíčka za ty, co odešli bez možnosti návratu. Smutně jsme z loňského těžkého roku přešli do toho letošního. Děkuji za článek. Ráda navštěvuji hřbitovy, je to místo na rozjímání a jen mě vždy rozesmutní vandalismus a nezájem nás živých udržovat tato místa v úctě.

Můj život s gamblerem

Olga Škopánová 14.2. 07:09
Když někdo jde s něčím na veřejnost musí počítat s celou paletou názorů a někdy ne příliš lichotivých. A neměl by se tomu divit.

Napínavý narozeninový dárek

Marie Měchurová 13.2. 17:37
Tak to byl pořádně hororový zážitek na celý život. Ještě, že to dobře dopadlo, a zůstaly na památku moc hezké fotografie.

Všechny důchody bude ČSSZ od dubna vyplácet v první polovině měsíce

Jitka Hašková 13.2. 14:02
Vzhledem k tomu, že jsem kdysi pracovala jako programátorka ve Výpočetním středisku ÚDZ, mě zajímá, jak bude ČSSZ zacházet s přeplatky v prvním měsíci změny. Příklad, důchod nyní vyplácený 24. den v měsíci a bude vyplacen již 14. dne v měsíci, vzniká 10-ti denní přeplatek? Bude to ČSSZ nějak krátit? Děkuji.

Důvěřivá seniorka pustila zlodějku do bytu, přišla o platební kartu a hotovost

Anna Potůčková 13.2. 11:37
Vím jak je nepříjemné, když má člověk potřebu se vyprázdnit. Takového člověka by mě bylo líto také. Ale více jak jít na záchod bych nedovolila a protože na WC máme také umyvadlo u kterého si nejen umýváme ruce, ale čistíme také zuby bych podala na napití jednorázový kelímek, které máme ve skřínce na chodbě. Když je žízen stačí na zahnání žízně obyčejná voda. V žádném případě bych nepustila paní dál - a pak by také doma musel být jiný dospělý člen rodiny. Pokud bych doma byla sama, měla by paní smůlu a musela by to zkusit " o dům dál".

Hrajeme si s češtinou – vliv délky samohlásek na význam slov

Alena Velková 13.2. 10:04
Dušane, ty jsi teda hračička :-) Já si teď už delší dobu zapisuju slova, která nemají žádné samohlásky...je jich neuvěřitelná spousta a můj holandský zeť je nedokáže vůbec vyslovit :-)

Gambie a Senegal: africký kolorit a lidské příběhy

Dušan Brabec 12.2. 10:47
Krásné počteníčko, krásná fotodokumentace. Podobně jako v předchozím článku o Kanadě. Ani v jedné z těchto zemí jsem nebyl, byť jsem byl už leckde - naposledny cesta po jižním Thajsku. Zajímalo by mne, jak to děláte, že s takovou četností cestujete de facto po celém světě a přitom máte děti (dítě)?!? A rovněž to che mít nezanedbatelné finanční zázemí...

Když se stáří vydaří

Iva Bendová 12.2. 08:43
Prosím redakci o opravu slova "mistorvské" na "mistrovské" v předposledním řádku, je-li to možné. Děkuji čtenářům za hvězdičky a shovívavost :-) a redakci za případnou opravu. P.S. Nervozita při prvním vkládání textu.

Copak se dnes ukrývá ve větách?

Martina Růžičková 12.2. 08:28
Dano, prima procvičení mozku. :-) Bílina mi dala zabrat.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.