Přehled posledních diskuzních příspěvků
Čteme hodně. Častěji však texty na internetu, než knihy
Jindřich Berka 21.3. 11:42
Začíná to výchovou. Dnes rodiče málo dětem čtou. Jako učitel něco o tom vím.
Učitel etikoterapie - života ve zdraví vlastním přičiněním
Iva Bendová 21.3. 10:38
Ano, ty největší překážky v životě nosíme sami v sobě, vím, o čem píšete Vy i já. Už v 8. století př. n. l. byl v Delfách nápis nad slavnou a tehdy postupně stále slavnější věštírnou: "Poznej sám sebe" - někdy práce na celý život ... "Zaznamenejte si okamžiky, kdy k sobě cítíte největší lásku - co máte na sobě, s kým jste, co děláte. Bude to váš návod, ke kterému se budete vracet, až nebudete vědět, jak milovat sama sebe." Warsan Shire, britská spisovatelka somálského původu.
Mladá, stará, toť relativní
Iva Bendová 21.3. 09:58
Moc dobře si pamatuji, jak mi jako -náctileté připadali "staří", lépe řečeno usedlí, všichni nad 25, v té době už obvykle mající dvě děti. Dnešní čtyřicátnice vypadají moc dobře a často se teprve usazují ;-) Když mi někdo lichotí a ubírá roky, vzpomenu si na jednu 80 letou klientku, které jsem také /právem/ lichotila, že si může klidně ubrat 10 let, jak vypadá dobře, a ta mi trochu smutně odvětila: "Osmdesát nebo sedmdesát, to už je jedno." Smířit se s věkem a s tím, že každý rok života má co nabídnout, ale i co zamítnout, je jeden za základních pilířů duševní pohody /ta mi stále kolísá nahoru a dolů vlastně celý život.
Dopis mému zesnulému manželovi
Daniela Řeřichová 21.3. 08:13
Milá Jitko, jak já rozumím. V koupelně jsem dlouho měla župan manžela, voněl jeho sprchovým gelem. Včera jsme měli 51. výročí svatby. Naučila jsem se děkovat za vše, co jsme spolu prožili. Ne každému byl takový dar dán.
O tom, jak jsem si málem koupil inkontinenční vložky
Zdenka Soukupová 20.3. 13:06
Jaromíre, děkuji za reklamní přehled. Vidím, o co přicházím, když reklamy přepínám. Od teď to už asi dělat nebudu. Teď mě napadá, nedostal jste za to zaplaceno, jako za reklamu? ☼
Mám postel a náruč prázdnou
Olga Škopánová 20.3. 10:01
Paní Zajícová se mýlí má přece v náruči tu virozu.
Internet a Vy, 18.díl: Jak nainstalovat internetový prohlížeč a jak používat klávesové zkratky
Aneta Gedeon 19.3. 15:54
Mým rodičům jsem dala internet od https://www.jaronet.cz/novinky?news=moderni-bezdratovy-internet-60GHz, protože už mě nebavilo poslouchat, jak se jim všechno načítá věčnost. Teď si můžou v klidu prohlížet novinky, sledovat videa a volat přes internet bez sekání. A hlavně – už mi nevolají každou chvíli, že jim „nejde WiFi“. Fakt se jim to osvědčilo, a já mám klid. Jak jste na tom s internetem vy?
Můj seniorský rok
Jan Zelenka 19.3. 15:37
Stále je možné vyvíjet nějakou aktivitu, přiměřenou svým zájmům a svému zdravotnímu stavu. A také opřít se o případné přátele a svou rodinu. A spoléhat se přitom sám na sebe.
Konečně pořádná výstava: FRANTA v Jízdárně Pražského hradu dokázal, že věk je jen číslo
Michaela Přibová 19.3. 14:01
Aleno, díky. To je zajímavý článek. Na výstavu se podívám.
Melbourne - kosmopolitní velkoměsto a jedinečná australská fauna
Iva Bendová 19.3. 09:04
Úžasná reportáž, děkuji! Ve stolní kvízové hře "Svět" mám často problém /a nejen já/ získat modrou kartičku Austrálie, třeba budu nyní chytřejší ... ;-)
Slova
Jarka Jendrisková 19.3. 08:46
Slova mě baví. Mluvená i psaná. Ale také trápí, to když někdo používá taková, která ubližují, urážejí, zesměšňují...však víte, co všechno může člověk prostřednictvím slov druhému člověku provést. Slova jsou mocný dar, který bychom měli používat opatrně a s rozvahou.
Vymítač hadů a jeho zeleň
Mirek Hahn 19.3. 08:10
No..., to mi připomíná..., že bych si měl koupit Guinness :-)
Vzpomínka na plesy před půl stoletím
Miloslava Richterová 18.3. 19:47
Moc hezké vzpomínání na krásnou dobu tanečních zábav a plesových sezon, díky, taky jsme rádi chodili :-)
Všem fotografům: Ono jednoduché zdá se
Jana Šenbergerová 18.3. 13:39
Nic není tak jednoduché, jak se někdy zdá, ale ani složité, i když to tak vypadá. Nahlédla jste fotografům jednoduše pěkně do duše.
S úsměvem prožitý den "D"
Ingrid Hřebíčková 18.3. 10:18
Dano, na tobě je nejhezčí, jak si správně napsala, že jsi vždy dobře naladěná. To je moc hezké. Dík za článek.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.