Hledání partnera trvá dlouho. Láska na první pohled je výjimečná
Ilustrační foto: Ingimage

Hledání partnera trvá dlouho. Láska na první pohled je výjimečná

18. 3. 2024

Přeskočila jiskra. Udeřil blesk. Rozbušilo se mi srdce. Jako by mi v břiše najednou létali motýli. Takovými slovy obvykle lidé popisují chvíli, kdy se seznámili s někým, do koho se zamilovali. Říká se tomu láska na první pohled. Proběhla řada výzkumů, zda skutečně existuje.

láska seznámení vztahy a sex
Hodnocení:
(5.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Kočandrlová
Myslím si,že na stará kolena už láska na první pohled nemůže být. Přeci jen má člověk už spoustu zkušeností s lidmi a odhalí hned nějaké přetvařování, výmysly a tak. No a také už ten náš zevnějšek je ošumělý a nepříliš lákavý, čili spíš je to asi rozumová úvaha,co by mohlo nějaké dva cizí k sobě blíže svést: mají spolu podobné názory, záliby, vypadají jakž-takž k světu a napohled docela zdravě. Mně se jednou v mládí v životě stalo,že jsem se seznámila s jedním tehdy hochem a jak jsem se na něj podívala,bylo to jako bych dostala takovou zvláštní ránu uvnitř a skoro se se mnou zatočil svět. Byla jsem z toho dlouho vedle, ale dál už skoro nic nebylo.
Jindřich Berka
V 58 hledat lásku na první pohled je pitomina. Na seznamkách si především ženy chtějí splnit svá očekávání? Je třeba trochu ubrat. Lepší je někoho doporučit z okolí, kdo je volný a hodí se k sobě. Reference na seznamkách se nevyskytují. Po 2 letech marného hledání mého kamaráda na seznamce, kde měly ženy vysoké nároky. Do zrcadla se reálně na sebe nedívaly. O svých chybách neuvažovaly. Nakonec to dopadlo dobře. Vzal jsem počítač s jeho fotkami a sestoupil o patro níž ve škole a ukázal rozvedené kolegyni. Fungovalo to. Jsou spolu již dva roky. Stejně jako doba, kterou zbytečně strávil na seznamkách. Jindra
Věra Ježková
Zajiskření na první pohled jsem zažila asi ve 27 letech. Byla jsem s kamarády na výletě, vešli jsme do hospody. On seděl s kamarádem na opačném konci stolu. Po chvíli mi dal vizitku. Zavolala jsem mu. Byla z toho láska na tři a půl roku.
Jitka Caklová
Zcela výjimečně dávám za pravdu psychologům a vědcům v tomto smyslu. "Láska, víc než zásah bleskem, je pořádná, pomalá a systematická práce." A já dodávám: HLAVNĚ NA SOBĚ!
Jiří Dostal
:-) Taková beseda o válce na Ukrajině a shánění střeliva Hradem by mohly mít rajc... :-)
Helena Votíková
Myslím, že lásce na první pohled hodně pomáhá, za jakých okolností se ti dva potkají - viz výlet v Beskydech, možný společný zájem. A s přibývajícím věkem asi i když zalehtají v břiše motýli, převáží rozumno.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%