Ledové království
FOTO: Libuše Kilarská

Ledové království

20. 1. 2024

Být ve správný okamžik na správném místě - to bych si moc přála. A nejlépe vždy s fotoaparátem v ruce! Po dlouhé, dlouhé době se mi snad zadařilo. Posuďte sami.

Nechť mé fotografie pohladí po duši všechny milovníky a obdivovatele přírody. Foceno v mém rodném kraji - horní tok Bílého Halštrova.

 

 

 

 

 

 

 

 

fotografování příroda
Hodnocení:
(4.9 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Kilarská
Pane Brabec fotím foťákem CANON G15 , ale často jej nemám po ruce u sebe a proto též častěji a častěji fotím mobilem. Kanálový poklop je focen v Bavorsku - ve městě SELB. Jedná se o porcelán, na fotografii je vidět i část Porcelánové uličky ( Porzellangasse). A proč porcelán? Protože v tomto městě se nacházejí světově nejznámější porcelánky, jako například Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy-Boch. Zdravím.
Dušan Brabec
Kvalitní fota. To fotíte foťákem? A jakým? Já už přešel na focení pouze mobilem. Asi je to trochu úpadek. Ještě dotaz. Ten poklop s krásně barevným středem, který jste umístila na FOTO DNE, je odkud, z jakého místa? Díky za odpovědi.
Soňa Prachfeldová
Ta příroda umí divy. A foťák v rukou šikovného fotografa také. Krásné.
Libuše Kilarská
Vaše slova chvály mých fotografií mne velmi těší. Až se červenám. :) Paní Velková ani já sama nedokáži určit snímek, který považuji za fotograficky nejzdařilejší. Jak píše paní Straková - až po úpravách a ve větších rozměrech by určitě vynikla krása detailů. Paní Hašková, jedná se opravdu o Ašský výběžěk. Fotografii pramene vložím dnes do " FOTO DNE".Nalézá se v blízkosti obce Výhledy, dál teče obcemi Vernéřov, Dolní Paseky do Doubravy, kde opouští území naší republiky a jako "Weisse Elster" pokračuje v Sasku.
Hana Polednová
Libuše, fotky jsou úžasné. Takové ledové království málokdo vidí, natož tak pěkně vyfotí.
Anna Potůčková
Krásné Ledové království - jako v pohádce.
Marie Měchurová
Krásné....
Jana Kollinová
Nádhera! Fotografie nabízejí širokou škálu představ mé bujné fantazie. Dokonalá krása přírody, která byla a je určitě inspirací nejednoho mistra skláře.
Helena Přibilová
Děkuji za překrásné fotografie, které jsou důkazem toho, jakým úžasným umělcem dokáže být příroda.
Alena Velková
Dostala jste mě nádherou vašich fotek. Kdybych si měla vybrat, která je nejkrásnější, tak se nebudu umět rozhodnout. Mezi moje hlavní favority ale patří: 02, 04, 07, 011 a 019-s. Děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.