Ilustrační foto: Pexels
Pátek třináctého a já
14. 10. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Braunová
14.10.2023 21:03
Knížku bych si koupila a jestli by to šlo,tak s autorským osobním podpisem a děkuji předem. Na TŘINÁCTÉHO A PÁTEK nemám problém,ale kanál obcházím a před černou kočičkou běžící přes ulici si 3x odplivnu.
Libuše Křapová
14.10.2023 17:37
Tý jo, já teď přišla na jeden kiks. Článek mám původně vyvěšený právě na Matyldě, tam se mi do textu podařilo vložit i fotky. K nim jsem vkládala popisky. A teď najednou koukám, co je to tady na íčku v článku za nesmysl a nelogičnost. To se mi sem vloudil popisek jedné z fotek ***První odpočinková pauza směr Nevšová. Vypadá to, jako mé víkendové bydlení. *** To jsem vyfotila posed, který vypadá jako Ježibabina chaloupka. Moc se omlouvám, pokud to lze, tak si tu větu zkuste při čtení vypustit. A když to nepůjde, můžete se mi aspoň smát. Jako správná čarodějnice totiý propaguji své bydlení i tam, kde se to ale vůbec nehodí.
Věra Ježková
14.10.2023 17:31
Libuško, jsi hodná čarodějnice. A umíš krásně psát. Proti pátku třináctého nic nemám. :-)
Libuše Křapová
14.10.2023 16:59
Majko S., tvůj ibišek mi také pořád kvete. něco jsem už i rozdala, tři mi zbývají. Z toho se jedn rozhodl, že zima nebude, roste do výšky a pořád nasazuje nová poupata :-)
Alena Velková
14.10.2023 16:03
Jízda do kopce jako jednotka převýšení...to mě dostalo :-) Jinak gratuluju ke knížce!
Dana Puchalská
14.10.2023 15:40
Ahoj Libuš.... Děkuju za milé povídání. A že neumíš fotit,no a co ? Ty zase umíš krásně psát. Tak ať je Tobě i Jindrovi jen a jen líp.
Marie Seitlová
14.10.2023 15:09
Libuško, nyní na tebe často vzpomínám, stále mi kvete tvůj ibišek. A 13 také neřeším,je fajn, že blog zůstává.
Blanka Lazarová
14.10.2023 15:00
Libo, i mě nechává pátek 13. v klidu. Jsem ráda, že se ti daří. :-)
Alena Tollarová
14.10.2023 11:40
Ahoj Libuško. Taky si kolikrát říkám, jak k tomu nařčení, že přináší smůlu, chudák pátek 13. přišel? Nepamatuji se, že by mi zrovna tento den nějakou smůlu přinesl. Včerejšek na výletě s íčkem byl docela výživny, ale nakonec události, které v první chvíli vypadaly nepříjemně, vzaly dobrý konec. Přeju Ti trvalé probuzení a hodně tvůrčí invence :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci