FOTO: Z archivu Jitky Haškové
Jitka Hašková: Jóga a buddhismus mi pomáhaly překonávat životní útrapy
25. 5. 2023Její maminka děti mít nechtěla. Jí samotné se děti mít nepodařilo. Nevyšla jí ani dvě manželství. Všechny životní chmury však osmasedmdesátiletá Jitka Hašková dokázala zahnat. Pomáhala jí mimo jiné jóga a buddhistická víra.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
25.5.2023 21:39
S paní Haškovou jsem se setkala na nedávném srazu "íčka" v Srbsku. Je to milá a kultivovaná dáma působící vyrovnaně navzdory nelehkému osudu. Chtěla bych jí popřát už jen všechno dobré, hodně zdraví a pohody, ke které jí pomáhá buddhismus.
Marie Novotná
25.5.2023 21:01
Setkaly jsme se několikrát a doufám,že ještě setkáme. Díky za rozhovor a přeji hodně zdraví a pohodu.
Martina Růžičková
25.5.2023 19:47
Děkuji za pěkný rozhovor. Obdivuji Jitku, jak si s nelehkými situacemi v životě poradila. Jitko, jsem moc ráda, že jsem měla to štěstí poznat Tě osobně. Přeji Ti hodně zdraví, spokojenosti a zajímavých zážitků. :-)
Jan Zelenka
25.5.2023 18:51
Život je někdy až moc pestrý. Ale popasovala jste se se vším dobře. Hodně štěstí do dalších let.
Margita Melegova
25.5.2023 16:09
Osud nadeli kazdemu neco jineho do vinku, s tim nic nenadelame je to otevrena kniha od zacatku az do konce.
Jana Šenbergerová
25.5.2023 14:28
I když jsem se s Jitkou osobně nesetkala, vždy na mě působila uklidňujícím dojmem
- vzhledem i slovy v různých komentářích. Děkuji za rozhovor, který můj pocit potvrdil. Jitko, přeji ti hodně spokojených let prožitých ve zdraví při činnostech, které tě těší.
Anna Potůčková
25.5.2023 13:34
Článek jsem si se zájmem přečetla a rozhovor s Jitkou se mě moc líbil. Jsem ráda, že Jitku znám také osobně, její život je hodně zajímavý. Jitce přeji do dalších let hlavně hodně zdraví, spoustu životního optimismu a také životní energie.
Zuzana Pivcová
25.5.2023 12:50
Jitko, dosud jsem o Tobě věděla jen málo, ale myslím, že právě to pro Tě nejdůležitější. Dokázala jsi toho přese všecko hodně a vyrovnala se i s věcmi, které by někoho položily. Vzpomněla jsem si při tom na jednoho ze svých někdejších lektorů angličtiny, byl buddhista a nesmírně vyrovnaný a laskavý člověk, v čemž se určitě shodoval s Tebou. Přeji Ti vše dobré.
Marie Měchurová
25.5.2023 11:50
Rozhovor s paní Jitkou je hodně zajímavý a poućný. Jitka H. je opravdová dáma!!
Jarmila Komberec Jakubcová
25.5.2023 11:26
Velmi zajímavý rozhovor. Svět budhismu jsem měla možnost poznat při návštěvě Thajska. Většina účastníků zájezdu jsme si z cesty přivezli sošku Buddhy pro štěstí. Paní Jitko přeji hodně zdraví a pohody.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA