Foto: autorka
Abych i vás potěšila, navštívila jsem Bedřichov
29. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
29.12.2020 11:33
Tak takovéto pohledy v Litoměřicích těžko uvidím. Pěkný výlet, Evo. Tu závěrečnou říkanku znám v trochu jiné podobě. Ale publikovat by zde nešla.
Marie Novotná
29.12.2020 11:19
Hele, babi, davej bacha,je tam led, ten Tvůj krok, nechci aby se Ti smek'. Fotečky mne potěšily, ale krok můj je teď líný. Díky, zima jak má být.
Jitka Hašková
29.12.2020 10:39
Díky za Bedřichov. Jezdívala jsem ke kamarádce do Liberce, autobusem jsme jely do Bedřichova, nandaly běžky a hurá na Novou louku, Kristiánov, Josefodolsku přehradu a sjely do Jablonce na tramvaj 11 a tou zpátky do Liberce. Je to tam krásné. Běhaly jsme i jinými směry a vracely se přes Bedřichov.
Naděžda Špásová
29.12.2020 10:17
Tiše závidím, tohle u nás nemáme a asi ani mít nebudeme. Fotky jsou super, jen na sebe dávej pozor. :-)
Anna Potůčková
29.12.2020 09:34
Zde u nás si o sněhu můžeme opravdu jen nechat zdát. Ale o pár metrů výše na Hostýně z webovky vidím, že tam trochu pocukrováno je. Snad po Novém roce toto místo navštívím, ráda bych ale když tam bude sníh. Děkuji za hezké zimní fotky a za článek, kterým nám svůj výlet popisuješ.
Hana Nováková
29.12.2020 09:31
Evi, krásný článek z povedené procházky. Bílý sníh - to si v nížinách můžeme jen nechat zdát. Fotky mi zprostředkovaly tu zimní nádheru, kterou jste si jistě užila i když vám mráz vlezl všude.
Vladislava Dejmková
29.12.2020 09:28
Konečně trochu normální zima. Ne, že bych tak moc toužila po sněhu, ale k zimě to patří. Dík.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA