Foto autorka: Pohled z balkonu
2. Co tak třeba Albánie? - Saranda
15. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
15.10.2019 17:39
Libuško moc hezký článek, je vidět že e neztratíš a domluvíš se ! To potápění je možná škoda, že zůstalo jen u toho snu! Tu rybu bych si dala také! Ten talířek s ní vypadá hodně jedle!
Libuše Křapová
15.10.2019 12:01
Díky, Zuzko :-) bylo tam v okolí hodně sucho, to je pravda. Když jsem byla na výletě a jeli přes hory jsem si všimla (a delegát Petr mi to potvrdil), že i jejich pohoří (ne vnitrozemní, tam nevím) jsou téměř suchá, bez pramínků, potůčků a vodopádů. Nejspíš podle mne proto, že ač se zdají vysoká (viděli jsme je v celé jejich výši od hladiny moře), ty nejvyšší hory mají něco málo přes 2000 metrů, tudíž na nich nejsou ledovce a věčný sníh.
Zuzana Pivcová
15.10.2019 09:29
Libuško. Tvé vyprávění se mi moc líbí, jsi dobrá pozorovatelka i reportérka. Jsem ale docela překvapena tím, jak vypadá krajina, suchá a kopcovitá. Ta mi tam připomíná už Středomoří. Inu, je to i jiné moře. My jsme vlastně byli na okraji velkoměsta. Tam jsem dojela za 40 lekků pravidelnou městskou dopravou. Město Durrës je živé, panuje tam dopravní i lidský ruch. A turistů je tam vidět minimálně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA