FOTO: archiv autorky
O ztraceném čertovi
20. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Lišková
21.2.2017 21:10
Krásná pohádka, myslím, že by se moc líbila i čtyřleté vnučce. Až k nim pojedu opatrovat, už vím co budu večer číst.
Eva Mužíková
21.2.2017 17:14
Já jsem pravidelnou čtenářkou Libuščiných pojádek i příběhů. Nebojte se napsat komentář, e- mailová adresa opravdu zůstává anonymní. Těším se, až její poslední pohádku napsanou pro Rozàlku té malé přečtu. Řekla jsem jí o ní, honem to běžela radostně oznámit celé rodině. Bylo to až dojemné....
Alena Tollarová
21.2.2017 13:17
Libuško, čtu si pohádku teď při chvilce klidu. A říkám si, jupííí, protože ji hned navečer přečtu vnoučatům.
Libuše Křapová
21.2.2017 10:46
Už jsem se tak trošku bála, že jsem se utla a pohádka se nelíbí, když skoro nikdo nekomentuje :-) Známe to všichni, kdo aspoň jednou něco napsal. Čekáme, kdo a co na to. S tím souvisí i má prosba, abyste mi napsali nějaký komentář na blogu. Není tam počitadlo otevření a přečtení článku, tak vůbec nevím , jestli někdo chodí a čte. Občas mne proto přepadá pocit, že píšu jen tak do vzduchu. :-)
Marie Seitlová
21.2.2017 09:30
Libuško, do blogu jsem nakoukla, jsi šikula. Až tu budu mít vnoučata, tak jim budu číst, určitě se jim to bude líbit.
Helenka Vambleki
21.2.2017 07:24
Libuško, ty jsi kouzelnice klávesnice! Chtěla jsem napsat kouzelnice pera - ale kdeže psací pera jsou? Tvůj blog jsem navštívila už dávno, když jsi tu o něm psala. Pohádky jsou opravdu miloučké, bez násilí. Piš, piš, piš!!!
Hana Rypáčková
20.2.2017 13:04
Až tu bude v březnu Honzík, má rád pohádky o čertech....Jen tu Olomouc pozměním na Strakonice nebo Rokycany, Plzeň. A Vendovi s bude líbit taky...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA