Ilustrace: pixabay.com
Návrat šerifské hvězdy
4. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
5.2.2017 08:33
Fanouš má obrovský smysl pro humor. Vtipné vyprávění a smála jsem se až dokonce. Pište dál. Umět lidi rozesmát je velký dar.
Zdenka Jírová
5.2.2017 01:11
Moc milý příspěvek. S rostoucími léty také stále něco hledám, třikrát jsem se stěhovala a tak když si na něco vzpomenu,musím přemýšlet, jestli tu věc ještě mám nebo jsem ji někomu nedarovala, protože jsem se stěhovala vždy do menšího bytu a místa je málo.
František MENDLÍK
4.2.2017 19:26
Vážená redakce. Za ten obrázek děkuji. Použiji jej do Vyškovských novin. Alespoň nemusím vymýšlet jiný, Ten pán bude v uniformě, abych nepošil něčí autorská práva.
František MENDLÍK
4.2.2017 19:22
Paní Věrko, stačilo jen pozorovat. Vše je autentické. Stačí jen to akorát podat po svém.
František MENDLÍK
4.2.2017 19:19
Paní Evo, to je na zvyku. Jednoho letního dne jsem se měl sejít s několika spolužáky v Brně. Dostavil jsem se ale o dvě hodiny dříve. To čekání bylo nekonečné. A tak jsem se těšil, jak si druhý den těch devět hodin v prodejně odpočinu.
Eva Balúchová
4.2.2017 16:40
Popsal jste nám vtipně váš příběh se služební visačkou.Při čtení článku jsem vás viděla stát ve vaší prodejně a přiznám se,že vás obdivuji.Když jsem dělala v textilní samoobsluze,hlídání byla nejhorší práce která unavila víc jak vybalování zboží.
Věra Lišková
4.2.2017 12:48
Pěkné, zvláště čtvrtý odstavec nemá chybu. Umíte rozesmát a to je vzácný dar.
Hana Rypáčková
4.2.2017 12:13
Moc hezká povídka . A nová visačka na profil íčka by nebyla? Sice tu není přísnost paní vedoucí, ale v novinách MF před rokem byl trochu jiný Fanouš.... :-)
Jana Šenbergerová
4.2.2017 10:35
Konečně! Už jste měl absenci docela dlouho. Františku, mám vaše příběhy ráda. Tento je obzvláště "milý". Napadlo mě povedený, ale to byste si možná myslel, že ostatní byly nepovedené, což by nebyla pravda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA