Máme rádi zvířata 我们欢迎中国的儿童
20. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
24.10.2016 11:11
Liborku, konečně mi to zase píše. Hezký a srozumitelně napsaný článek. Ja bych neměla asi trpělivost hledat všechny podklady a informace. Palec nahoru.
Hana Lancová
21.10.2016 16:14
Liborku. Velmi pěkný článek, který určitě zabral hodně času. Řekla bych, že Tvůj nejlepší. Bohužel, když se jedná o finanční zisk, jdou vždy morální aspekty stranou. Číňani jsou už opravdu všude, včetně Afriky. Ale vrátím se k pandám. Když je chci vidět, zajedu si do ZOO ve Vídni, kde jsou i koaly. Máme to opravdu za humny. :-)))
Květoslava HOUDKOVÁ
21.10.2016 12:28
Já na NIKOHO NIC NEVZTAHUJI - jen jsem sdělila svůj názor. Ano, mám děti, mám vnoučata - oni budou žít dál - sami poznají, jak se k nim stát a politika chová a bude jen na těchto budoucích generacích, zda budou spokojeni nebo ne - seniorské "brblání" považuji za zbytečné.
Libuše Křapová
21.10.2016 11:51
Nedalo mi to. Musela jsem se přihlásit. Květo, nic ve zlém, ale to, že ti už do ničeho nic není, nevztahuj na nás ostatní, kterým něco vadí. Kteří máme na problémy svůj názor a nebojíme se ho prezentovat. Protože nás, starších a ještě starších, je v tomto státě zhruba 15 %, to je asi 1 5000 lidí. A i ti, kteří tomuto státu vládnou a mají moc, si to začínají uvědomovat. My nejsme mlčící většina, my máme slovo. Tato země opravdu není jenom pro mladé, a pokud to má být bráno vážně, musíme o sobě dát vědět. Takže - pokud tobě je to jedno, jak se k tobě a tvým dětem stát a politici chovají, nevnucuj to ostatním. Tímto nechci vyvolat žádnou nenávistnou diskuzi, pouze vyjadřuji své právo mít svůj názor na to, co se kolem děje, a prezentovat ho veřejně. Zrovna tak má tohle právo Libor F. Toto právo máš i ty, Květo, ale neměla bys ho dávat najevo káráním ostatních. My, senioři, nehleďme si JEN svého!
A teď se ještě omlouvám ostatním, jsem si vědoma, že tenhle příspěvek patří spíše do Ringu, ale tam by ztratil svou návaznost na ty příspěvky, jichž se konkrétně týká.
Květoslava HOUDKOVÁ
21.10.2016 11:09
Čtu vše, co "í"čko obsahuje - krátké články najednou, litánie ev. na pokračování - času mám dost.
Marcela Pivcová
21.10.2016 08:42
Libore, napsal jsi to pěkně, ani Tvé obvyklé vtipy tam nescházejí. Já však tentokrát, protože mám ráda zvířata, zapomněla bych v tu chvíli na politiku a šla bych se na pandu podívat.
Jana Slavíková
20.10.2016 21:57
Pane Farský, děkuji vám za čas, který jste tak obsáhlému článku věnoval. Rektální alpinismus našich nejvyšších je neuvěřitelný. Když si projdu tu elitu, vč. poradců (Nejedlý, Tvrdík a další), nesplněné sliby o miliardových investicích a další kecy, je mi stydno.
Naděžda Špásová
20.10.2016 19:33
Liborku, věřím, že máš ve všem pravdu. Něco jsem už slyšela dřív. Proto nesnáším naše politiky a Čínu. Jsou to prachobyčejní vyděrači. S tím Dalajlámou je to taky pěkná fraška. A bude hůř. *****
Jarmila Komberec Jakubcová
20.10.2016 19:29
Dvě pandy čínské jsem viděla v ZOO Adelaide Austrálie. Jsou tam od r.2009 a byly zapůjčeny čínskou vládou na 10 let.Jsou opravdu velmi krásné a návštěvníci je milují. Já osobně dávám přednost koalám - malí plyšoví medvídci (koala není samozřejmě medvěd), jsou nádherní a strašně bezbranní. Ale i panda červená je velmi hezká. Prostě co má kožíšek miluji. Doma mi stačí kočičáci.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA