Naděžda Staňková
28.5.2016 16:56
Prosím o radu. Na mém profilu zůstaly "viset" tři příspěvky. U jednoho se mi nepodařilo přiložit obrázek a už to nešlo editovat. Druhá básnička je už s obrázkem a snad v pořádku a třetí, návod na výrobek spadá do rubriky bydlení a je snad také hotový. Je možné, že se příspěvky u vás zpracovávají postupně a musím počkat, až na mně dojde řada, nebo jsem něco udělala špatně.Poradí mi, prosím, někdo?
Lidmila Nejedlá
20.4.2016 19:28
Krásné! Taková gentlemanská gratulace. Ani jsem nedýchala. Zuzko, ...zítra.
Jiří Libánský
20.4.2016 13:48
Je to super. Ani nekomentuji. Mám obavy, že by moje chvála vyzněla banálně. To bych nerad.
Dana Kolářová
20.4.2016 10:26
Hodně inspirace do další spolupráce pro radost nás všech.
VANDA Blaškovič
20.4.2016 07:35
Tady se s narozeninami roztrhl pytel ! Gratuluji ! Ach, ta láska nenaplněná, drásající, neustále unikající…bude na věky tématem uměleckého zpracování. A ty jsi tuto podobu lásky, Lubomíre, vystihl ve svém klipu dokonale. Červík pochybnosti v srdci, plačící srdce, neklid, vrzání po strunách, zmačkané srdce do kuličky, neustálé komplikace , úniky ale i výzvy… Dovolím si popřát, nejenom oslavencům, lásku radostnou, nekomplikovanou, jiskřivou, reálnou, naplňující, povznášející a hlavně uchopitelnou. Pryč se splínem, smutkem. Žít, jak žít se má. S láskou a pevným bodem milujícím vedle sebe, či jen třeba ve svém srdci.. Na zdraví všem, kteří lásku již mají či měli. Všem, kteří teprve tu svojí lásku hledají a hlavně všem těm, kteří se lásky nebojí ! To se přece zvládne….:)…...♥
Jaroslava Handlová
19.4.2016 23:57
Lubomíre, myslím, že není třeba se bát úderů do hlavy. Vždyť je to nádherné. Gratuluji k zajímavému nápadu na dárek, a oběma Zuzanám přeji k narozeninám všechno nejlepší.
Zuzana Pivcová
19.4.2016 21:03
Teprve teď večer vše prohlížím a jsem z tolika radosti docela dětsky vedle. Děkuji vám všem za vzkazy a Lubomírovi za tak dobře ztvárněné pojetí mé lásky.
Marie Seitlová
19.4.2016 20:42
Pěkné, dojemné, díky.
Zdeňka Müllerová
19.4.2016 20:23
Milé, vtipné, nápadité... Oběma blahopřeji k povedenému klipu a Vám, Zuzano, poděkování i za krásné verše. Také já se připojuji ke gratulantů a přeji vše nejlepší! Shodou náhod slaví dnes narozeniny i naše mladší dcera , také Zuzana, ale v dalekém Mexiku. Připíjíme oběma u nás doma moravským vínkem. Hodně zdraví!♥
Hana Lafková
19.4.2016 19:53
Úžasné souznění autorů textu i hudby, které si s časem netyká.
Načíst starší příspěvky