Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
petr stejskal
18.12.2015 14:26
Nádhera!
Soňa Prachfeldová
2.4.2015 22:31
Ta šikovnost rukou je fantastická, chystáme se na Velikonoce do skanzenu Zubrnice , kde budou také výstavky hlavně z minula . Krásné jste nafotila paní Růženko !
Jaroslava Handlová
2.4.2015 20:11
Taková umělecká dílka šikovných rukou hned dokáží rozzářit i pošmourný den. Přeji hezké velikonoce, Růženko!
Jana Slavíková
2.4.2015 19:24
Hezké obrázky, některé techniky jsou mi blízké, ale stopro mě dostala parta šitých slepic :-))
Pokusím se je opsat
Eva Mužíková
2.4.2015 18:45
Růženko, díky, to je pastva pro oči... smekám před každým výtvorem...
Dana Kolářová
2.4.2015 17:49
Růženko, krásně jsi výstavu zdokumentovala, moc hezké. Obdivuji vás všechny, které máte trpělivost na takové jemné práce a přeji krásné jaro.
Zuzana Pivcová
2.4.2015 15:27
Klasicky krásná tvorba od Růženky. Ty kdybys prodávala třeba v OC na Budějovické mezi všemi výtvarnicemi, co tu teď mají trh, tak by Ti lidé utrhali ruce.
Olga Štolbová
2.4.2015 12:52
Růženko, díky - tolik šikovných rukou, že se ve mně rázem rozjel pocit méněcenosti. Nejen, že bych to neuměla, ale ani bych se do takové titěrné práce nepustila. Tleskám a obdivuju...***
VANDA Blaškovič
2.4.2015 12:42
Ty očepičkovaný vajíčka jsou roztomilý, Růženko...:))! a ty z ruliček jsou ve džbánu? Tady totiž nejsou fota číslovaná...
Růžena Antlová
2.4.2015 12:32
Vando moje vajíčka na výstavě taky byla na fotce č. 29 vajíčka z papírových ruliček a na předposlední fotce ty dvě zbylá očepičkovaníá vajíčka v kruhu inspirace je načerpána .
Načíst starší příspěvky