Přehled posledních diskuzních příspěvků
Život jde dál
Zuzana Pivcová 12.10. 18:29
Taky jsem, Hani, dnes napsala Jen slova, ale trochu přece jen v jiné rovině. Toto je silné a pozitivně hrdé. Myslím, jako Ty celá.
Vzpomínky na dětství
Jitka Chodorová 11.10. 17:55
Krásná básnička,ani netušíš,jak ti rozumím,však z našeho dětství už jen zažloutlé fotky a vzpomínky zbyly...
Píseň,co tenkrát hráli...
Jarmila Peerová 11.10. 10:17
Je Jituško dobře,že máš takové krásné vzpomínky.I to dojetí k tomu patří,jen si říkám,kam nás ta nostalgie podzimu odvádí,,,vzpomínáme a je to tak v pořádku.
Má zlatá rybko
Jiří Libánský 10.10. 22:55
Smysl básně jsem plně pochopil a jako originální se mi líbí. Ale verš bych přednášet nechtěl. Ani při nejlepší vůli bych tomu nedokázal dát tu dramatickou hloubku, kterou by si téma zasloužilo.
Panenky
Jiří Libánský 10.10. 10:31
Tedy fakt na tom něco je. Když si odmyslím ty vlasy na boku, které tam jsou stejně jako by k účesu nepatřily, tak je to Zuzana. A mladá.
Stmívání
Zuzana Pivcová 10.10. 07:23
Ano, to jsou Tvé hezké náladovky, které se mi líbí a které já neumím. Ale tak to má být.
Podivný večer
Jitka Chodorová 9.10. 12:23
Já nějak nevím,jak to napsat,asi se budu zase opakovat,mimořádná Zuzka.
Loučení je těžké. Obzvlášť se starými krásnými knihami
Hana Práglová 8.10. 21:25
Máš zajímavou práci,která je zajisté Tvým potěšením.Také máme doma dost knih a při pomyšlení - co bude s nimi,když my už nebudem,je nám poměrně teskno.
Barvy
Jarmila Peerová 8.10. 21:24
Každá barva kouzlo má,jen šikulka to vše zná...každé barvě význam přidá,jen Jituška Chodorová...díky,napsala jsi to "barevně " a já si uvědomila,proč nemusím hnědou....
Léčivá moc kaštanů - na problémy s cévami, na bolestivé svaly, kolena či otoky nohou
Zuzana Pivcová 8.10. 09:06
Já, Růženko, kaštanům hodně věřím, o to víc je mi ale líto, že jsou napadeny klíněnkou a nikdo jim nepomůže. Před naší archivní budovou, bývalou Invalidovnou, je park, kde kaštany převládají, dokonce tu při úpravě parku za obrovské miliony z Evropských fondů, vysázeli stromky nové, které se tím víc neubrání. Je to smutný pohled na rezavé uschlé listí. Nevím, jak u Vás, ale pokud to bude všude takhle dál jako zde, za čas strom jako druh zmizí a s ním i jeho léčivá moc.
Sny
Jitka Chodorová 8.10. 08:56
Zuzko,když mě běží mráz po těle a slza se dere do oka,to znamená,že čtu něco,co se mě velmi líbí a dotýká,děkuji ti.
Jaké byly 6. Seniorské zábavně - sportovní hry
Růžena Antlová 8.10. 07:40
Hani další akce pro seniory se podařila a podle fotek to muselo být veselé a počet 100 seniorů vypovídá že jsou tyto akce velmi oblíbené.Jak ty vše zvládáš zůstane pro mě záhadou.
Na lázně v Maďarsku nedám dopustit, jezdím tam 12 let
Irena Debnárová 7.10. 13:54
Přečetla jsem si nová pravidla o lázeňské péči. A hlavně to, jak se její omezení zdůvodňuje. Dovolená a ceny. Na preventivní funkci léčby se jaksi pozapomíná. A potenciální nemocní, zjistí-li si ceny za českou lázeňskou péči, asi skutečně pojedou za lázněmi raději do ciziny nebo na dovolenou k moři. Možná by to mohl být námět pro diskuzi v pořadu pí. Jílkové.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.