Přehled posledních diskuzních příspěvků

Co spojuje pražské bary Champaneria a Seminář?

Alena Velková 27.2. 20:29
V Champagnerii občas hrává jazzík i můj muž :-)

Cvak... A hlavou jí proletěl celý její život

Jana Šenbergerová 27.2. 09:42
Wow! To je ale překvápko ... Možná i poučení: "Co s pěkným jménem, když štěstí není." Mám ráda tak hezky vypointované příběhy. Tomu vašemu navíc nechybí ani švih ani vtip.

Jemen – nešťastná Štastná Arábie

Jarmila Komberec Jakubcová 27.2. 08:29
Děkuji paní Helenko za zajímavé vyprávění doplněné fotkami z této exotické země. Vaše reportáže jsou autentické a mapují kulturu té země a její život.

Zažij Salon Boskovice na vlastní oči

Jana Šenbergerová 26.2. 15:06
Tak trochu mi to připomíná projektové dny na naší základní škole. Podle stanovených témat, v jejichž čele stojí jednotliví vyučující, si žáci školy bez ohledu na věk vyberou to, které je zaujme. V rámci skupin se pak snaží téma zpracovat různými způsoby. Mohou vyrazit do přírody, do různých blízkých podniků, mezi občany provádět anketní i jiný výzkum. Tématika snů by mě zajímala a z nabízených přednášek bych si určitě vybrala. Díky za přiblížení zajímavé akce.

Procházka z modra do chumelenice

Mirek Hahn 26.2. 09:51
Bezva. Říkám si, jak se mi ta tvoje procházka dobře absolvuje, když sedím v teple :-)

Hrátky s míčem

Jan Zelenka 26.2. 09:32
Věrko, opět hezké hrátky se slovy.

Věční kluci jsou zábavní, ale život s nimi bývá většinou dost těžký

Jiří Dostal 26.2. 06:49
:-) Veselé, povaha Petra Pana jako stvořená do časů, kdy mocní uštědřují lidem ránu za ránou; že by jádro české povahy? :-)

Letohrádek Portheimka a jeho galerie (výstava Osvobozená plastika)

Alena Velková 25.2. 16:06
V Porthaimce jsem už dříve na několika výstavách byla. Tahle je teda skvělá.

Co mně dnes vadí

Naděžda Špásová 25.2. 10:21
Jindřichu, snad vám tak můžu říkat, to co jste napsal je bohužel pravda. Svět se mění, bohužel k horšímu, když poslouchám jak se dnes chová mládež a nejenom ta. Není se čemu divit, mají v chování dospělých velké vzory.

Marta - všechno má nějaký důvod

Ludmila Černá 25.2. 10:18
Díky za pokračování. Moc ráda příběhy Marty čtu.

Panský kočí – kola se mu točí aneb Seriózní a odborná studie řidičů

Olga Škopánová 25.2. 07:04
Já paní Zajícové opravdu, ale opravdu nezávidím dopravu do práce a opravdu věřím, že má dost podkladů.

Stačí posekat? Ne, krásný trávník vyžaduje také vertikutaci

Jitka Caklová 24.2. 16:29
Dřiny se sekáním trávy sekačkou a odvážením posekané trávy do obecního kontejneru na zelený odpad už jsem nezvládala a koupila jsem si robotickou sekačku řízenou wifi. Trávník od záhonů nemusím řešit, kde nechci, tam neseká. Seká třikrát týdně bez "keců". Je to skvělý pomocník.

Když jeden přecení své síly

Mirek Hahn 24.2. 11:30
Občas je hlava silnější než tělo :-) Hlavně, že to dobře dopadlo. Občas se mi přihodí totéž.

Naše soukromá banka - zamyšlení

Zdenka Jírová 24.2. 07:33
Zajímavý článek k hlubšímu zamyšlení.

Móda, která sluší všem. Opravdu taková existuje

Olga Škopánová 24.2. 07:01
Moc hezké, proč ale většina starších žen takto nevypadá když je to tak snadné?

Předjarní - Šeptala mi tráva

Eva Mužíková 23.2. 17:00
Opravdu zajímavý a milý styl.

FEJETON: Náhoda? Čert se v ní vyznej!

Zdenka Soukupová 23.2. 15:19
Myslím, že s náhodou je to jako se vším ostatním. Někdy je to blbec (to když se nám náhodou stane něco blbého, pak to většinou ještě pěkně zdůrazníme a zkritizujeme); někdy je to milá náhoda (to když se nám stane něco veselého, příjemného, pozitivního) a s takovou náhodou se pak rádi pochlubíme.

Co jsem viděla v řece

Irena Mertová 23.2. 13:19
Vidím i zvířata: psy, kočku, ryby, ptáky a také motýla... :-)

Za odpočinkem do Gambáče

Mirek Hahn 23.2. 10:54
Divadlo svět..... Někdy by hodilo jen pozorovat a nehodnotit... Ale kdo to dokáže?

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.