Přehled posledních diskuzních příspěvků
Medardova kápě...
Iveta Tomčíková 9.6. 18:33
Paní Šárko super Vaše podání "Medarda"! Super článek, dík za něj. :-)
Vzhledem k tomu, že celý život mám den před Medardem svátek, je mi každoročně tak zvaně v závěsu. :-)
Paní Irena vyřešila bydlení celé rodiny, pořídila si na zahradu vejminek
Zuzana Pivcová 9.6. 16:00
Ono to na pohled vypadá docela lákavě, ale vzpomínám na jeden případ z Černých ovcí, je to už několik let, ale šlo vpodstatě o stejný případ, že paní chtěla uvolnit vilku mladým a přitom zůstat nablízku, využila jakési inzerce a koupila si "vejminek" do zahrady, nabídku cizí firmy. Což o to, postavené to bylo hned, ale pak se ukázalo, co vše tomu schází. Šlo skutečně jen o nějaký vagon nebo co, ale chyběla elektřina, voda, izolace, což nikdo nechtěl provést, zkrátka tzv. obydlí bylo hlavně v zimě neobyvatelné, protože tam mrzlo a nedalo se to vytopit. Ta firma to totiž vyráběla jen pro oblasti někde ve Středomoří, kde bylo celoročně teplo, avšak v nabídce to jaksi opomněla uvést.
Turistické putování po západních Čechách
Alena Velková 9.6. 12:19
Do Domažlic se letos chystáme. Prima článek.
Pojď ke mně blíž
Iva Bendová 9.6. 08:21
Je v tom všechno. Přítomnost, času pomíjivost, lidského bytí konečnost i milujících duší věčnost a hlavně, hlavně v tom tepe srdce, diktující tyto řádky. Děkuji za ozvláštněné ráno, Honzo. Těším se na příště.
Letní dovolená je ideálním časem na minimalistický šatník
Olga Škopánová 9.6. 06:46
Vzhledem k tomu, že na dovolenou už dlouhé roky jezdím jenom s příručákem tak si beru pouze to, co je opravdu nezbytné. Nicméně fotky u článku jsou velice inspirativní.
Vzpomínka na pana Tomáše Poláka, vynikajícího fejetonistu
Daniela Lender Chaloupková 8.6. 09:44
Velice výstižné a pravdivé. Pan Tomáš Polák musel být zajímavý muž, ráda jsem četla jeho fejetony.
Zápisník starého muže: Jak ten čas letí
Daniela Lender Chaloupková 8.6. 09:42
Moc pěkná vzpomínka, děkuji :-) Třídní srazy bývají hezkou připomínkou mládí ....
Vlak Lemkin připomíná unikátní výstavou hrůzy genocidy
Blanka Lazarová 8.6. 09:26
Je to tak smutné a šílené, ale je třeba to připomínat, aby se nezapomnělo, ....
Chtěla jsem všechno a nemám nic
Iveta Tomčíková 8.6. 07:47
Paní Zuzano, opět krásné vaše Mistrovské dílo. Děkuji, krásné. :-)
České vodáctví letos slaví 150 let od svého založení
Antonín Voříšek Senior 7.6. 11:41
V současné době působí na Berounce nad jezem v Dobřichovicích jachtařský klub. Málokdo však ví, že prvními "jachtaři" v této lokalitě v počátku 50. let minulého století byl můj otec s jolou, kterou koupil někde v Mokropsích a kterou jsme koníčkovali proti proudu Berounky až do Dobřichovic. Tam ji na zahradě u babičky opravoval a pak spustil nad jezem na vodu. Druhým "jachtařem" tam byl neznámý rybář, který si natáhl na stožár rybářské pramičky obyčejnou deku.
Zdravice Alžběty Lukrécie Těšínské
Michaela Přibová 7.6. 10:10
Ivo, moc hezky napsané. S citem. Děkuji.
Událost, která otřásla Havají
Michaela Přibová 7.6. 09:57
Dobrý den, moc hezký a zajímavý článek. Jste tady nový, že? Vítejte na íčku.
V létě se vydejte do polských Benátek. Jsou doslova za rohem
Olga Škopánová 7.6. 07:05
Něco podobného jsme zažili v Německu, v neděli vše zavřené ateističtí Češi se diví. Jinak děkuji za hezký typ na výlet.
Socha svobody: hrdý symbol New Yorku i americké demokracie
Jarmila Komberec Jakubcová 6.6. 20:49
Moc hezký článek, který mi připomenul moji první návštěvu USA v r.1992. Koupila jsem si tehdy týdenní poznávací zájezd od Čedoku. Byli jsme ubytováni přímo v centru NY a každý den jsme měli možnost poznávat americkou atmosféru. Jedna naše cesta vedla i na symbol Ameriky. Tehdy jsme měli možnost vystoupat až do čelenky.
Projev
Daniela Řeřichová 6.6. 10:37
Takového učitele bych přála všem dětem. V několika větách povzbudit srozumitelně i obrazně je velké umění a dar.
Akrostich
Jana Šenbergerová 6.6. 08:21
Ingrid, tleskám a klaním se. Vaše verše jsou šťavnaté jako ovoce na míse.
Rudé moře po česku
Eva Mužíková 6.6. 07:58
To mi den hezky začal pohlledem na tu krááasu. Jsi zkrátka kouzenice.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.