Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zlaté prasátko s hořkou příchutí
Zuzana Pivcová 20.12. 09:09
Byla jste číslo, ale ze strany mámy to nebylo dobré řešení, dát prasátko jen jednomu dítěti. Nebylo divu, že jste to vnímala jako křivdu a vyřešila si to po svém. Děti jsou na nespravedlnost hodně vnímavé. Myslím, že maminka to velmi dobře pochopila a dodatečně napravila. Hezky jste povyprávěla!
Ty víš
Jiří Libánský 20.12. 09:06
Něco i dobře uděláš
něco bys vrátil zpátky
najednou sám se ocitáš
a za dveřmi jsou svátky.
Rubinstein: klavírista, který uměl hrát srdcem
Zuzana Pivcová 19.12. 14:44
Myslím, že Rubinstein uměl zahrát ze všech nejlépe svého krajana Chopina, jak znám ze starých LP desek.
Zrcadlo
Olga Štolbová 19.12. 13:06
Jiřinko,máte pravdu.Kouzelné zrcadlo by se hodilo,
takové omlazení bychom braly,ale ty životní zkušenosti
jsou důležité,o ty bych nechtěla přijít.Díky
Václav Havel, statečný bojovník za svobodu, jenž proslavil Česko
Olga Štolbová 19.12. 12:56
Děkuji za tuto vzpomínku,nikdy nezapomeneme.
Úklid
Olga Štolbová 19.12. 12:39
Hezké,ale s tím úklidem opatrně,k některým vzpomínkám
se i po letech vracíme rádi.
Emigrant - díl sedmý
Olga Štolbová 19.12. 12:22
Zajímavé,ale místy nepřehledné.
Jsem zvědavá na zítřejší pokračování.
Chybí mi
Jarmila Peerová 18.12. 19:17
Tedy Zuzko,znáte vtip o tom,jak syn píše dopis mamince a " píše to pomalu,protože ona pomalu čte ?"..
Tak si připadám,Vaše nasazení je tak vysoké,že já to ani nestačím vstřebat a zažít.Jako vždy super a já opět jen smekám a už ani širák neodhazuji v dál,přišla bych o všechny...Jste fakt třída a já jen skromně zašeptám : díky,máte můj obdiv....
Jsi odlesk
Jitka Chodorová 18.12. 15:34
Opět nádhera,jedeš Zuzko jak rychlovlak,ale ty na rozdíl od něj nemíváš vůbec žádná zpoždění,vše na sebe perfektně navazuje.Díky.
Podoby života
Jiří Libánský 17.12. 23:13
Další pěkná porovnávačka, Zuzanina specialita. Báseň nám neříká celkem nic, co bychom nevěděli. Jen nám to moc hezky, nevšedně a poeticky připomíná. To nemůže škodit. Naopak, dobře se to čte.
Nese mě řeka
Jarmila Peerová 17.12. 17:26
Přeji " dobrou plavbu " a vždy a všude šťastné přistání...díky ....
Tak tady končím!
Olga Štolbová 16.12. 16:51
Milý Františku,skoro všechny vaše věci bych ráda četla,
ale proč tak šíleně dlouhé.Zdravím...
Marnosti života
Jarmila Peerová 14.12. 18:47
Milá Jituško,někdo řekl: marnost nad marnost,všechno je marnost...což mě přijde dosti podivné.Ale děvče,marnost je sice potvůrka,co nám namlouvá,že nic nemá cenu,ale nenech se jí přemluvit.Vždy se najde něco,co cenu má a velkou a pro co stojí žít a radovat se.Jen se nedej a dívej se kolem....někdy se jen projeví chvilkový splín..a pak je zase dobře.Držím palečky....
Je to jasné
Jitka Chodorová 14.12. 16:18
Jdeš Zuzko trochu do sebe,myslím si,že i tebe vzpomínky dohonily,ale pěkně jsi to zakončila součastností.Díky.
Jsem, jaká jsem
Hana Šimková 14.12. 15:29
Zuzanko taky bych chtěla klíč ke štěstí, ale je to velice nedostatkové zboží.Jestli ho má tvoje láska a půjčí ti ho, tak to štěstí opravdu máš a drž si ho.
Bejvávalo, když se zelí šlapávalo
Jitka Chodorová 14.12. 10:30
Růženko,díky za úsměvný příběh,všichni tak nějak pamatujeme různé domácí práce a zvyky,já jsem zase pomáhala u babičky,když se stloukalo máslo,či jsme jako děti zkoušely podojit kravky,taky se dralo peří,jen škoda,že je toto všechno jen nostalgickou vzpomínkou.
Muzeum prosí veřejnost o staré rodinné fotografie
Jitka Kabátová 13.12. 17:28
Pan režisér Troška je skvělý člověk a opravdu každého rozesměje. Je škoda, že je tak málo" lidských" osobností jako on nebo se narodili jen v 60let. Od té doby jsem se moc nezasmála. Přála bych mu hodně zdravíčka, štěstíčka a dlouho, aby vymýšlel skvělé filmy a hlavně pohádky ty jsou dokonalý. Budu se těšit na další film. Ctitelka JK
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.