Přehled posledních diskuzních příspěvků

Dívám se, poslouchám

Jiří Libánský 28.12. 18:28
Báseň je trochu odlišná od dosavadní tvorby. Zaujme na rvní pohled neobvyklý, ale příjemný asymetrický rytmus. Téma je trochu složitější na vnímání. Jde totiž hodně do hloubky, až do kořenů pocitů. Až do konce v té hloubce zůstává a proto ani nevyvřela k obvyklé Zuzanině pointaci. Tím i po přečtení v této rovině v čtenáři doznívá a působí.

To nebyl sen

Jiří Libánský 28.12. 08:49
Báseň jak pavučinky nostalgické romantiky. Příjemné čtení.

Nejsi stará

Jiří Libánský 28.12. 08:45
Jednoduchá a přitom úžasná myšlenka. Je zpracovaná srozumitelně do hezkého a dobře recitovatelného verše.

Když potkáš lásku

Zuzana Pivcová 28.12. 07:08
Je to moc hezky vyjádřeno, ten stav dočasné slasti a pomíjivosti.

Podoby lásky

Jitka Chodorová 26.12. 16:27
Máš úplně pravdu Zuzko, taky lásku nečekám,přivedla jsi mě do podivného stavu a napadlo mě,co když přijde? Svou lásku dávám hlavně vnukům a ti mladší mě to náležitě vracejí,taky jedna podoba lásky,že???

O životě

Růžena Antlová 26.12. 10:53
nikdy nezapomenou na pocit jaký v nich vyvoláte moc pravdivá úvaha o životě díky.

Já neříkám

Jiří Libánský 25.12. 22:32
Já poslouchám, co říkají tvých veršů slova, že obavy tvé dobře znám, tak opakuji znova: já slzy osuším, náladu zvednu. O hranicích citu vím, jsou v nedohlednu.

Má lásko, čekám

Jiří Libánský 24.12. 23:33
Nemá to chybu. Dobře napsané.

Vzpomínka na maminku

Helenka Vambleki 24.12. 10:09
Růženko, díky za Tvá krásná slova. Bulím tu jak želva. Moje maminka odešla před Vánoci 1993, bylo jí 62. Dárky už měla nakoupené, dala jsem je pod stromeček, ale byla z nich strašně smutná radost. Dnes rozsvítím svíčku na štědrovečerním stole a zavzpomínám na ni a na všechny, co už tu nejsou.

Spadl mi lístek

Jitka Chodorová 23.12. 19:30
Když opomenu tvé krásné verše,je docela příjemné ležet v trávě s někým,na kom nám záleží a na chvíli myslet jen na příjemné věci.Docela jsi mě odvedla od běžných starostí a já ti za to děkuji.

Stánek splněných přání

Zuzana Pivcová 23.12. 19:22
Ty malý Ježíšku, určitě bys všechno rozprodala, ale měla by sis schovat trochu pod pultem pro sebe, Jíťo!

Vánoční řádky

Zuzana Pivcová 23.12. 19:20
Je to moc hezké. Včetně toho dárečku, JENŽ byste chtěl dát pod stromek. No a co, čeština po tom krátkém spánku trošku přivře oko. :-) Na myšlence to neubírá.

Zůstaň

Jitka Chodorová 22.12. 21:26
Čeština je opravdu kouzelná,ale ty jsi hotová kouzelnice veršů. Díky Zuzko!

Soutěž i60.cz o nejlepší vánoční přání zná deset vítězů. Zde jsou

Hana Práglová 22.12. 19:39
Všem vítězům blahopřeji!! ! Jim i ostatním hodným lidem přeji KRÁSNÉ VÁNOCE

Vánoční svátky

Zuzana Pivcová 22.12. 18:52
I60 není fraška, když tu velí Honza Raška, ostatní už jménem neznám, tak nám dejte jejich seznam, držte s námi všichni krok, krásné svátky, Nový rok!!

Řekni mi, řeknu ti

Jiří Libánský 22.12. 09:44
K Tvé kráse přece málo stačí je to zcela prosté v tváři se ti duše odraz zračí říkám Ti to po sté

Fámy o konci světa: skvělá příležitost pro dobrý byznys

Hana Práglová 21.12. 22:46
21.prosinec pomalu končí.Dnes už nebylo o konci světa v médiích moc informací.Ale při včerejším poslechu rozhlasu i televize,mi vznikala na těle husí kůže.Domnívám se,že lidé,nacházející se momentálně v jakémkoliv stresu či s nějakými problémy ,museli "být na dně".Pár jsem ve svém okolí takových viděla.A nebyl to zrovna příjemný pohled.

Vánoční střípky

Zuzana Pivcová 21.12. 20:16
Je to hezké, sice nostalgické, ale dnes máš tu hezkou nostalgii povolenou. Není bolestná.

Platíme

Jiří Libánský 21.12. 19:21
Je to zajímavě přirovnáno k finanční terminologii. A já doufám, že i nadále mi bude stoupat, stejně jako dnes , hodnota akcíí. Těším se už teď na příští vyplácení dividend.

Vánoční pohoda

Zuzana Pivcová 20.12. 22:23
Moc hezké, zvláště ten konec!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.