Přehled posledních diskuzních příspěvků

Před 44 lety se v Praze upálil student Jan Palach

Zuzana Pivcová 16.1. 14:20
Čin Jana Palacha, který byl vysokoškolák o rok starší než já, jeho umírání, smrt a pohřeb je něco, co ve mně hluboko zůstane do konce života. I to, jak se začala jeho oběť překrucovat, jak policajti hlídali jeho hrob na Olšanech, věčně plný květů, jak ho nakonec zrušili a s ním i sousední hroby, aby zahladili stopy, kde se hrob nacházel. Je to stejně smutná kapitola v našich dějinách jako pronásledování našich západních zahraničních vojáků z 2. války.

Fotbalisté s berlemi

Olga Štolbová 16.1. 12:57
Dobrý trapas,ale hlavně,že to dobře dopadlo

Milování

Olga Štolbová 16.1. 12:37
Zuzano,prostě úžasné.Díky

Zastav se na chvíli

Nina Šachová 16.1. 11:24
Krásná básnička. Kdyby k ní někdo přidal hudební podklad, vznikla by líbivá písnička.

Seriálová

Zuzana Pivcová 16.1. 10:56
Moc fajn, tedy fajn napsáno. Já seriály nesleduji, to už dám raději občas přednost té "hospodě".

Také máte chřipku?

Zuzana Pivcová 15.1. 09:06
Doufám, že než se článek objevil, už jste na tom podstatně lépe. I já se pokouším vplout znovu do normálu.

Přijď ke mně

Nina Šachová 15.1. 08:41
Přesně takové krajkové básničky o lásce se mi líbí, básničky, z kterých dýchá romantika a snění.

Povídání s hvězdami

Zuzana Pivcová 14.1. 17:54
Jituš, jsem nemocná, teď jsem na chvíli vstala a Tvoje básnička mě moc potěšila.

Jsou ženy a jsou muži

Hana Procházková 14.1. 16:04
Dobře jsi , Zuzko, charakterizovala ženy a muže - opravdu nejsme stejní - a to je dobře! Přidávám do sbírky Tvých povedených veršů.

Koloidní stříbro - čistě přírodní antibiotikum

Zuzana Pivcová 13.1. 20:11
Já mám s koloidním stříbrem dobré zkušenosti v případě aftů, zánětů i podrážděného střevního traktu. Stříbrem si vypláchnu ústa, kloktám, potřu se jím nebo si ho loknu. Nemá se však vnitřně použít zároveň s léky či nějakými potravinovými doplňky, protože ruší jejich účinek. Vždy s určitým odstupem.

Miluj mě

Jiří Libánský 13.1. 10:03
Jednou jistě přijde okamžik, kdy spisovatelka Z. Pivcová začne být označována královnou české milostné poezie. Já už ji tak vnímám teď.

Nebe jako šmolka

Olga Štolbová 13.1. 09:48
Jarmilko moc hezké,s těmi vzpomínkami máš pravdu. Často se vynoří něco co už jsme dávno zapomněli a často je to moc příjemné.Díky

Tak rozdílné

Olga Štolbová 13.1. 09:41
Tolik myšlenek a názorů dokážete vyjádřit veršem, všechny se dobře čtou a nutí k zamyšlení. Děkuji Vám za ně,těším se na další.

My dva

Marie Bartošová 12.1. 00:44
...návrat k ironickému optimismu... To je fajn.

Tak ledne, panuj, vládni

Nina Šachová 11.1. 19:35
To byl moc hezky ztvárněný leden. Konečně zas jiné téma, než rozbory ženské duše. Díky.

Proměnlivá

Jarmila Peerová 11.1. 13:55
Je těžké hledat pochopení u druhých,když máme každý období,kdy sami sobě nerozumíme.A když se k tomu přidá i neklidná povaha,bývá to složitější.Tak přeji Vaší básni ( ale hlavně Vám,Zuzanko),abyste se brzy našla a došla poznání i pochopení...

Na shledanou

Jarmila Peerová 11.1. 12:33
Tak moje milá kamarádko,do dálek moří zahleděná,moc ti přeji,abys letos opravdu mohla zavolat z plna hrdla," ahoj,moře,jsem tady zase !!"...

Když potkáš muže

Jitka Chodorová 10.1. 22:18
Nádherné vyznání lásky.

Čekám tě

Jarmila Peerová 10.1. 19:00
Smutné to čtení,i když dovoluje malé snění...básnička je pěkná,ale cítím z ní stále tu bolavou dušičku...já myslela,že " na pivu " se to srovná...tak držím palce i dál...

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.