Přehled posledních diskuzních příspěvků

Soutěžní příspěvek: Moje velikonoční zkušenosti

Zuzana Pivcová 26.3. 09:51
Pěkně a kultivovaně jste to vše shrnula. A za současnost (viz rytíř z chatu) Vám fandím.

I krátké vlasy dokážou vyhrát Českou Miss

Jana Šenbergerová 26.3. 08:47
Nedívala jsem se, proto nevím, čím oslnila, ale také se mi líbí ze všech nejvíc. Pro mě má charizma, vyzařuje. Přeji jí jen to nejlepší.

Oheň

Hana Procházková 26.3. 08:04
Ohýnek máte, Jano, i v sobě - a jedna "jiskřička" dopadla jako básnička pro čtenáře, díky!

Co jsi, lásko

Jiří Libánský 25.3. 23:55
Krásná hra se slovy v dokonale promyšlené koncepci otázek.

Seznámení na chatu

Zuzana Pivcová 25.3. 12:36
Super, pokud je to pravda! A pokud ne, tak je to alespoň správně napsáno. Jedna moje mimopražská kamarádka se takto seznámila s Němcem, po období psaní došlo teprve k osobnímu setkání a vztah žije už asi 2 roky.

Soutěžní příspěvek: Voňavý dáreček k Velikonocům

Jana Šenbergerová 25.3. 11:50
Máte šikovnou a hodnou sousedku. Také Vám přeji krásné Velikonoce.

Vzorný občan

Jana Šenbergerová 25.3. 11:45
Nejen lyrikou žijeme... Nejprve jsem to zdvojení - zde a tu- pokládala za drobný nedostatek, ale nakonec vnímám jeho opodstatnění. A život dnes moc lehký není.

Soutěžní příspěvek: Zvony odletěly do Říma

Jana Šenbergerová 25.3. 11:16
Moc zajímavé! Nikdy jsem neslyšela, že by se takový zvyk někde dochoval, i když jsme také mívali jako děti doma aspoň jednu hrkačku.

Tak nevím

Nina Šachová 25.3. 09:14
Každému z nás se jednou přivřou dveře, když láska prochází okolo, Zuzko. A mine nás. Ale tahle básnička je moc hezké zamyšlení, uchvátila mě opět poslední sloka.Úžasné přirovnání.

Očista

Zuzana Pivcová 25.3. 07:39
Je to krásná báseň.

V zajetí

Jiří Libánský 24.3. 22:58
Je oblast poezie, ve které nemá Zuzana konkurenci.

Soutěžní příspěvek: Karel a já. A můj muž

Olga Štolbová 24.3. 10:57
Heleno,ode mně máte jedničku,moc jsem se pobavila.Přečetla jsem také Vaše dvě povídání psané před rokem,opravdu vtipné.Pište nám častěji.

Rekviem za stromy

Olga Štolbová 24.3. 09:00
Tak byla to bříza nebo borovice? Ale přesto se mi báseň líbí.

Můj Velký pátek s narkózou

Zuzana Pivcová 24.3. 08:09
To Vám moc, moc přeji a v duchu vzpomenu na svou maminku, která už ten šťastný návrat neprožila.

Touha po jaru

Hana Procházková 24.3. 06:15
Tvoje žádost, Jitko, určitě bude vyslyšena - když je napsaná tak pěknými verši - díky!

Velikonoční dárečky

Jarmila Peerová 23.3. 17:59
Olinko,to je opravdu krásný příběh.Věřím,že jsi byla velmi zamilovaná,jen je mi trochu líto rodičů,byl to asi pro ně docela šok.Ale takový je život a láska je k životu patří.Tak máš opravdu " velikonoční dárečky "...

Srdce ženy

Olga Štolbová 23.3. 10:02
Líbí,ani nevím co jiného napsat Máte pravdu,láska je všude kolem,jen ji musíme chtít vidět.

Za jitra, za šera

Olga Štolbová 23.3. 09:56
Být láskou zakletá,je moc krásné a určitě se jí nezbavujte. Krásné verše.

Pobožnost v nádražní čekárně

Olga Štolbová 23.3. 09:51
Františku,děkuju za tohle povídání.I já patřím mezi zbožňovatele pana Foglara,věřím,že jsem četla všechny jeho knihy,některé jsem i vlastnila,potom se o ně hádaly moje děti a snad je četly i jejich děti.Možná,kdyby se znovu začaly vydávat,třeba by dnešní mládež mohla začít žít trochu jinak.Ale to by museli pomoci i rodiče.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.