Přehled posledních diskuzních příspěvků

Taxistory: Průvodcem po Praze

Zuzana Pivcová 29.3. 21:44
To by se mi také líbilo, takhle krásně se povozit s taxikářkou a průvodkyní v jedné osobě. Nezapomenu, jak jsem před pár lety jela městskou linkou v okrajové čtvrti v Berlíně a tam byla neskutečně milá průvodčí, která komentovala cestu, ne o historických památkách, ale třeba Ve špičce tady bývá plno, ale jestli budeme mít štěstí, tak projedeme křižovatkou napoprvé atd. Lidé se bavili, nikdo se nechmuřil a cesta báječně utíkala.

Drahokam

Olga Štolbová 29.3. 21:01
I tahle Vaše rýmovanka (jak sama říkáte) je hezká,živá. Takový malý drahokam.Díky

Pošlete pohlednici svým přátelům nebo známým

Jaroslav Vopalecký 29.3. 20:39
Hodně slunce,hodně lásky a děkuji za pěkné obrázky-méně deště,více něhy přejeme i s holkami Jarka

Jarní překvapení

Jana Šenbergerová 29.3. 15:00
Ptáci! Jejich zpěv k jaru neodmyslitelně patří. Moc hezky jste nám to připomněla. Teď zjara dovedou svým zpěvem rozeznít ve mně strunu sounáležitosti se všemi živými tvory. Celý rok je virtuálně sleduji přes webkameru v Záchranné stanici v Makově. www.makov.cz

Soutěžní příspěvek: Velikonoce v Itálii po Česku

Olga Štolbová 29.3. 14:15
Věro,díky za Vaše povídání,není na škodu dovědět se,jak se slaví různé svátky jinde.Také bych naše české Velikonice neměnila,i když ve městě se už žádné zvyky nedrží.A Vám i všem virtuálním kamarádkám přeju hezké prožití jarních svátků,i když jste pěkně daleko.

Pozdní přání

Olga Štolbová 29.3. 14:04
Jitko,moc Ti přeju ať Vaše cesty splynou.Přece víš, že naděje umírá poslední.A ta báseň je opravdu moc hezká,přeju všechno dobré.O.

Vysílám signály

Olga Štolbová 29.3. 10:08
Zuzano děkuji,Vaše básně,ale i básně všech zdejších děvčat,mě nastartují do prima nálady.Díky,díky,díky...

Já jsem

Olga Štolbová 29.3. 09:33
Úžasná báseň,nehodí se napsat krásná,protože zvláštní a prostě úžasná.A že jste taková jaká jste,to je dobře. Chvíli jsem zůstala "styfe",tak moc mě ta báseň dostala.

Soutěžní příspěvek: Copak se všichni zbláznili?

Jana Šenbergerová 28.3. 22:19
Alenko, ani se vám nedivím, že jste byla nejen vykulená, ale také rozzlobená. Já ten zvyk dobře znala, a přesto mě v pubertě pořádně popuzoval. Napsala jste to moc hezky a některé jazykové "neobratnosti" dodávají vašemu příběhu na půvabu. Ať je vám tu vždy tak hezky, jak píšete.

Sladkost nad sladkosti: to když vás honí mlsná

Eva Musílková 27.3. 21:39
Proč je u receptju sladkost nad sladkosti úplně jinýu obrázek koláče s tvarohem, v popisu je náplň jablková????

Soutěžní příspěvek: Když se nám to sejde

Jana Šenbergerová 27.3. 13:39
Vidím, že vaše jara jsou vždycky veselá. A to je dobře.

I poslepu

Jana Šenbergerová 27.3. 12:35
Mám ráda milostnou poezii a ve vašem podání velmi.

Zuzana Pivcová 27.3. 10:51
Prima, prima, pěkné slovní kombinace. A já jsem rovněž nedočkavá! Nejste náhodou též Beran?

Tsunami

Zuzana Pivcová 27.3. 07:33
To je pravda pravdoucí, člověk by měl mít v sobě nejen pocit sounáležitosti a soucit, ale i pokoru vědomí, že příště může být tím postiženým on.

Soutěžní příspěvek: plněná velikonoční vejce

Jana Šenbergerová 26.3. 22:50
Jejda! To je dobrý nápad s těmi vtipnými "formičkami".

Zničit rakovinu a nepoškodit pacientův organismus

Jana Šenbergerová 26.3. 12:40
Skvělé! Škoda jen, že pro mnohé je několik let příliš dlouhá doba...

Vědci objevili druhou "Zemi", je vzdálena 42 světelných let

Jana Šenbergerová 26.3. 12:38
No vida! A je to, co by meteoritem dohodil... Nikdy jsem nevěřila a nevěřím, že jsme ve vesmíru sami. Tak výjímeční opravdu nejsme.

Pluje tmou

Jana Šenbergerová 26.3. 12:23
Nádherné! Dynamické, gradující, strhující, ... "a housle hrají dál".

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.