Přehled posledních diskuzních příspěvků

Moje emoce

Zuzana Pivcová 3.4. 13:18
To beru, jsem také velmi emotivní a své emoce hodně ventiluji, jinak bych se jimi asi zadusila. A nemyslím tím zdaleka jen emoce milostné. Ale myslím, že tahle vlastnost, přímost, je dána Beranům obecně. A ne vždy musí být ostatním příjemná, protože hraničí až se surovostí. Bohužel. Ano, prožití na vlastní kůži je něco zcela jiného než zprostředkovaná, byť sebelepší informace.

Jen málo stačí

Jana Šenbergerová 3.4. 09:12
Líbí se mi myšlenka, rytmus, přirovnání i metafory ve vašich verších. Malým "prostorem" básně umíte říct mnoho.

Tobě

Zuzana Pivcová 3.4. 08:22
Je to krásné vyznání, dokonale zveršované, ale ten zvláštní styl s nepravidelným rýmem se mi u Vás líbí ještě víc.

Dávat a brát

Zuzana Pivcová 2.4. 21:03
Jsem také z těch, kteří zdánlivě víc dávají než berou. Problém vypadá jednoznačně, ale někdy tak černobílý není. Dávám, obdarovávám, ale zároveň si tím i beru pro sebe - pocit vlastního uspokojení, vlastní potřebnosti, dokonce důležitosti. Je to zapeklité. Ale napsala jsi to moc hezky.

Kupředu, zpátky ni krok!

Jana Šenbergerová 2.4. 20:35
Společenské problémy někdy tíží více, než nešťastné lásky a zlomená srdce. Jeden stoupá vzhůru druhý dolů padá a má noční můru. Zrada!

Seriál o českých značkách: Dermacol, první český make-up

Jana Šenbergerová 2.4. 16:53
Zcela náhodou jsem narazila na tento článek, a to v den, kdy jsem se dověděla o výhře kosmetiky Dermacol. Početla jsem si a vzpomněla na mladá léta, kdy jsem sama používala make up této značky. Jsem moc zvědavá, o jakou kosmetiku jde tentokrát. Až ji dostanu a vyzkouším, podělím se o své zkušenosti, tentokrát s vyhranou kosmetikou.

Na společné lodi

Olga Štolbová 2.4. 14:39
Srovnání se životem se opravdu hodí a o místo ve člunu je nutné bojovat vždycky,život je přece úžasný.*

Rozhodnutí

Olga Štolbová 2.4. 10:28
Jano,děkuji za všechna krásná slova,která jsou i mými. Jen si je nechávám v sobě a o to krásnější,že je nacházím živě napsané.

Ota Jirák: Život mě učí brát věci pozitivně

Jana Šenbergerová 2.4. 09:44
Mám to trochu jinak. Souhlasím s větou "Nemoci mě naučily brát život pozitivně." Pokud jde ovšem o to, "že člověk má jít do hrobu zhuntovaný ", mám na věc poněkud jiný pohled. Zažila jsem, co to je, a nikomu nepřeji. Naopak beru vážně heslo "V zdravém těle zdravý duch." Tělo jednou odložím, ale zbytek jde dál, tak proč riskovat...

Žiju díky lékařům i sobě samé, že jsem to nevzdala

Jana Šenbergerová 2.4. 08:06
Paní Růženko, když jsem si prohlédla vaše veselé výrobky, ani náhodou mě nenapadlo, že je vytvářejí ruce, jejichž majitelka to vůbec nemá v životě lehké. Vím, co obnáší těžká nemoc. Zažila jsem ji s manželem a zažívám s dcerou. Naštěstí ji do svého života přijali stejně jako vy, a o to se nám všem žije lépe. Přeji vám hodně elánu a radosti ze života.

Velká velikonoční soutěž magazínu i60 zná své vítěze

Zuzana Pivcová 1.4. 21:32
Růženko, gratuluji, ostatním také a celkově mám radost z pěkné soutěže.

Jen okamžik

Jana Šenbergerová 1.4. 19:32
S lidmi se setkáváme, rozcházíme a občas také míjíme. Střídavý rým tu vnímám jako příznačný. S kým se minout nemáme, s tím se nemineme. Je možné, že ten krátký okamžik, ve kterém se vaše cesty setkaly, vydal za dlouhá léta soužití.

Duben

Nina Šachová 1.4. 17:45
Dokonale jste, Jitko, ten zimní dubnový začátek vystihla.

Při mně stůj

Jana Šenbergerová 1.4. 13:55
Krásné! Tak mě napadá, jestli je víc otázek, nebo odpovědí. Zdá se to být snadné. Ale není.

Kdo ví?

Jitka Chodorová 1.4. 08:48
Je až neuvěřitelné,jak dovedeš verši vyjádřit své pocity. Moc se mi to líbí.

Soutěžní příspěvěk: Vypráskané velikonoce

Jana Šenbergerová 31.3. 22:30
Docela vám rozumím. Vyšší věk má i své klady. Dnes už jsou pro mě Velikonoce svátkem klidu a pohody.

Největší štěstí

Nina Šachová 31.3. 13:48
Štěstí má tisíc podob lásky. Jak krásně jste to vyjádřila, Jano.

Jiné cíle

Nina Šachová 31.3. 13:46
Povedená, velmi optimisticky laděná básnička.

Dialog s řekou

Nina Šachová 30.3. 13:42
Hezky zpracovaný námět, Jitko. Radit nebudu, i když jsem tu situaci zažila. Odpověděla jste si sama v posledním verši. Jinak moc hezké.

Zvláštní moc

Nina Šachová 30.3. 13:38
Krásná, krásná......

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.