Přehled posledních diskuzních příspěvků

Má různé podoby

Jana Šenbergerová 6.4. 17:48
Téma láska je nevyčerpatelné a vámi moc hezky pojaté.

Homo noeticus

Zuzana Pivcová 6.4. 16:52
Doufejme, že už se rodí nový typ lidí, ale zatím jsou to pouze jedinci. Ale Jiří na to zareaguje určitě lépe než já, já jsem proti němu v této oblasti jen velký laik.

In vino veritas

Zuzana Pivcová 6.4. 16:47
Skutečně moc dobré, to se Ti hodně povedlo, to je zkrátka Tvoje parketa.

Smůla na úrazy a nemoci se lepí na paty Býkům, Střelci mají štěstí

Zuzana Pivcová 6.4. 14:15
Co se týče charakteristik jednotlivých znamení, ty opravdu sedí. Právě tak osobní horoskopy, vypracované "na míru". Ale všeobecné předpovědi a statistické údaje, tam bych byla velmi zdrženlivá. Podle Astrologického kalendáře na roky 2013 - 16 jsem teď jako Beranka měla mít velmi pozitivní období v rovině zdraví a imunity. Místo toho já, která klasicky nemarodím a klasicky se neléčím, už tady víc než týden skučím s pásovým oparem, vyvolaným dle všeho extrémním stresem v práci. Takže všude zůstává to "ale" a různé vlivy a okolnosti, proto bych se smůlou a nemocemi u jednotlivých znamení vůbec nezabývala a zbytečně nezneklidňovala.

Na jevišti

Jitka Chodorová 6.4. 09:49
Krása Zuzko,úplně cítím to drama z tvých veršů a taky slyším hudbu,snad šanson...opravdu by jsi mohla psát texty paní Hegerové.

Romantické touhy: jarní piknik!

Jitka Chodorová 6.4. 00:54
Tak jste mě Dano dostala,větřík mě čechrá vlasy,kuřátko je zlatavé,vínko výborné a oči protějšku září štěstím,co víc si přát? Snad jen to jaro,ale však se ho dočkáme a všech slastí s ním spojených,ach....

Na císařský dvůr putovalo měsíčně padesát litrů Becherovky

Olga Štolbová 5.4. 14:32
Vážená redakce,nalákali jste mě,jdu si dát panáčka.

Mraky

Zuzana Pivcová 5.4. 14:14
Je to velmi podobné básni Muži, ale i sama skutečnost je podobná, s výjimkou možnosti zůstat. Je to krásné. Mám ráda mraky, jejich tvary, proměny, let, kdysi jsem tu měla Oblaka.

Proč

Zuzana Pivcová 5.4. 12:55
Kéž by! Když to už sama nezažiju, přála bych to těm příštím.

Jak prsty

Jana Šenbergerová 5.4. 10:32
Napadlo mě: "Vot těchnika!" A jak nám vstoupila do života, i toho milostného... Mám ráda vaše verše, s tím nic se dělat nedá. Milovat a psát o tom básně je přece jenom věda.

Předjaří

Jiří Libánský 5.4. 00:06
Až jaro přijde, to bude radosti. Hezky jste to napsala.

Muži

Zuzana Pivcová 4.4. 22:11
Souhlasím. A vyjádřila jste to velmi vnímavě a moudře.

Vnímám tvé otisky

Jana Šenbergerová 4.4. 22:04
Krásná, jako všechny vaše milostné verše. Děkuji za ně. Ráda si je čtu.

Příběh až k nevíře

Jana Šenbergerová 4.4. 10:16
To je, a k tomu moc pěkně podaný. Inu, ženy ...

O bezpodmínečném dávání

Zuzana Pivcová 4.4. 10:12
Velmi správně. Dát dárek s vědomím, že sama zpětně také něco dostanu, tak vlastně musím, abych pak nebyla zahanbená, natož pak předběžnou kalkulaci, v jaké cenové relaci si asi dáme dárky, to neberu. A totéž platí i pro dárky nehmotné.

Strom

Zuzana Pivcová 4.4. 07:54
Ve Vašem mistrném ztvárnění se zrcadlí krásné souznění člověka s přírodou. To tu umí málokdo, Jitka, Jarmilka, Dana, já své pocity tak široce a poeticky duchovně ztvárnit neumím, a tak mi "zbývá" milostná poezie. Díky za zážitek.

Co prožívám

Jana Šenbergerová 4.4. 07:34
Všechny vaše verše si pěkně užívám. Nejdřív si je přečtu a potom zazpívám. A vždycky se u nich blahem tetelím. Čímpak je to asi, čím?

Hodiny si posuneme, s přírodou nehneme

Jana Šenbergerová 4.4. 07:21
Myslím si, že je to kvůli nepochopení významu světla a tmy v životě živých bytostí. Na názory znalých a moudrých se nehledí. Z noci jsme udělali den - přemíra světla ve městech. Spousta lidí trpí nespavostí a postiženi jsou i živočichové, třeba ptáci v parcích. Mnozí lidé pracují ve dne v halách bez denního světla osvětlených pouze uměle. Nejlíp se spí v přírodě daleko od hlučícího a světlem zahlceného davu. Bydlím na sídlišti a v noci nepotřebuji při pohybu bytem svítit, zvenčí proniká dostatek světla i skrze žaluzie. Možná ušetřím za elektřinu, ale nevyspím se, jak bych potřebovala. A nejsem jediná... Váš článek je velmi aktuální, ale asi by to chtělo nějakou celosvětovou petici, aby to s odpovědnými hnulo.

Cestovatel Bob Stupka: Venku poznáte, že u nás je dobře

Jana Šenbergerová 3.4. 17:20
Zajímavý rozhovor se zajímavým člověkem o zajímavém povolání. Děkuji. Určitě se na uvedené stránky podívám.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.