Diskotéka pro pamětníky,
5. díl: "klasik" André Rieu
24. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
26.11.2014 23:22
Taky jsem koukala co se tady zase děje.
I já si umím najít odkaz na You tube,ale tady jde o připomenutí a doporučení pěkné hudby.
Radovan Cakl
26.11.2014 23:13
Evi díky, že jsi diskuzi vrátila k danému tématu mého článku a je mi líto, že ta nechutná diskuze je zrovna u moji diskotéky.
Eva Balúchová
26.11.2014 23:06
Zdravím milovníky hudby a jsem vděčná Radkovi za nabídnuté informace a odkazy na krásná vystoupení Andrého Rieu.
Alí,Sarah mám taky ráda,zítra si tvé odkazy pustím,chce to trochu decibely a sluchátka pořád nemám :-)
Milada Salajková
26.11.2014 22:04
Jsem přítelkyně Zdeňky Vítkové a pokládám si to za čest. Vaše útoky, podpořené redakcí, s cílem odradit a vystrnadit ji z íčka jsou nechutné. Co za tím vězí ???
Jiří Libánský
26.11.2014 14:06
Krásná hudba. A znovu připomínám, že veřejné uvedení linku na jakoukoliv stránku (nejen You Tube) není neoprávněným stahováním. Není ani protizákonné, ani nemorální. Tak si v klidu klikněte na odkaz, pohodlně se posaďte, natáhněte nohy a poslouchejte.
Hana Rypáčková
26.11.2014 12:44
Jsem moc ráda, že jsme zase u hudby..Taky bych byla ráda při tom..Ale spokojím se s reprodukovanou...
Byla jsem alespoň na Šporclovi na živo.Toho taky mohu.Nakonec slzím i při koncertu vnučky...
Eva Mužíková
26.11.2014 11:21
Alenko a Marie, také jsem asi naivní.... Radkovi děkuji za přispívání do diskotéky. Těším se na nový příspěvek pana Štorcha - Adventní období. Přestože nejsem " negramota" a umím se na YOU TUBE dobře orientovat, je i pro mne snažší kliknout na odkaz a vychutnávat si melodie. Paní Novákové opravdu upřímně závidím, že měla možnost poslechnout si koncert André Rieu naživo. Musel to být nádherný zážitek.
Alena Tollarová
26.11.2014 10:07
Nádherná hudba. Pro ty, kdo mají rádi Ave Maria přidávám ještě odkaz na verzi se zpěvačkou, kterou mám moc ráda - Sarah Brightman: https://www.youtube.com/watch?v=5FKos-EUoQI,
a v tento předvánoční čas by se mohla hodit ještě tato -Pie Jesu:
https://www.youtube.com/watch?v=c0EVZDEZmOk
:)
Alena Tollarová
26.11.2014 09:06
Naprosto souhlasím a podepisuji slova MMK. Ona vyjádřila moje stejné pocity, jen já přiznávám, že jsem takový srab, že se mi nechtělo s kůži na trh. A Marie, těch naivních nás je přesila, doufám.
Marie Magdalena Klosová
25.11.2014 23:24
Na článek o problematice dětí s ADHD si také pamatuji ,navíc k němu byly i ohlasy.
Jinak stojím v jedné řadě se Zuzkou a Janou a divím se,co se tu čas od času/teď už dosti často/semele.Mám pocit,jakoby někteří/ myslím obé pohlaví/ jen "číhali na kost".Chvílemi mám obavy něco napsat,abych se "nesekla",nebo,bože chraň, neudělala pravopisnou chybu,když jsem" ta učitelka".Nečekala bych tu zášť,závist,vulgaritu a jiné "nešvary".Jsem asi naivní.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA