Darujte potraviny
lidem v nouzi!
22. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
22.11.2014 21:57
Když se k tomu nachomýtnu, tak taky koupím nějaké nudle, rýži.Tentokrát jsem nebyla.Nemáme návštěvu a čekáme na důchod.Byly velké výdaje /guma na píchlé rozmašírované kolo/. Rozhodně neplýtváme potravinami .
Soňa Prachfeldová
22.11.2014 21:49
Ano jde o individuální přístup , i v blízkém okolí nacházíme lidi, kteří potřebují pomoci. Když to jde pomohu se svojí troškou do mlýna.
Zuzana Pivcová
22.11.2014 21:24
Jednou mi jedna žena řekla: Jde o Vás, o Váš pocit. Jestli chcete dát, tak dejte a nepřemýšlejte o tom, co ostatní, bohatší, zda a kam ta pomoc dojde. To už není Vaše starost. A tím se řídím.
Jana Šenbergerová
22.11.2014 17:47
I mně vadí, že si ústavní činitelé zvyšují své vysoké platy. Svými činy ožebračili tuto republiku, tedy mnohé její obyvatele, a od těch, kteří berou mnohonásobně míň, se očekává, že budou pomáhat. Můj příspěvek není o závisti ani neochotě pomoci těm, kteří to potřebují, jen mi vadí, jak nás zaslepila vidina individuálního bohatství. Ale Boží mlýny prý melou ...
Libuše Křapová
22.11.2014 16:46
Jsem ráda, že jsem se ve vás nezklamala. Já nemůžu mluvit za Jitku Caklovou, jenom se mi trošku nezdá, že by svůj názor tady níže myslela zle.
Je hodně potřebných lidí, někdo se do problémů dostal sám, někomu k bídě pomohli jiní. Na začátku svého "pracovního procesu" jsem pracovala v Dětském domově, končila jsem v Domově důchodců. Mohla bych srovnávat, nemyslím si, že by bylo - kromě akutně potřebných - tase tak zle. Ale to je věc názoru a diskuze. Třeba někdy někde jinde. :-)
Libuše Křapová
22.11.2014 16:14
Dva zajímavé pohledy na věc. Jitka Caklová neodsuzuje a pomáhá. Mileno, neberte to jako rýpání. Snad jste už tady mé názory trochu poznala. Jenom by mne zajímalo, jaký vztah k přímému sponzorování máte vy. Pro upřesnění, já nepřispívám do žádné organizace, ale dávám potřebné rodině pomoc do rukou v hotovosti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA