Retropříběh Miroslava Štorcha: Seskoky na padáku z Anduly
FOTO: archiv Miroslava Štorcha

Retropříběh Miroslava Štorcha: Seskoky na padáku z Anduly

2. 1. 2017

Těsně před Vánoci nás zaskočila zpráva o úmrtí pana Miroslava Štorcha, který patřil k přispěvovatelům portálu i60. Mirek byl sportovcem tělem i duší, což mimo jiné potvrzoval i svými články na i60 či na svém blogu na idnes.cz. Ovšem nebyl to jen sport, o kterém rád psal. Například přišel s nápadem nové rubriky Diskotéka pro starší a pokročilé, v níž vzpomínal se čtenáři na staré české šlágry. Připomeňme si jeden z příspěvků pana Miroslava Štorcha, který popisuje jeho aktivní život. Mirku, budiž ti země lehká!

retropříběh
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Aleno, já taky letěla po prvé a zatím naposledy letadlem v padesátce. A tandemovým skokem ještě vyhrožuji, ale mám ho zakázaný :-(
Hana Rypáčková
Hezký zážitek.Když u nás na letišti skáčou, pozoruji je ze zahrady a divím se , že se trefí..Také mívají na plavečáku ukázkové seskoky po závodech. Vymezí si prostor a natáhnou kruhovou žíněnku jako terč a fakt se strefí i do černé.Bála jsem se, aby některý neskončil na hlavě vnoučete, ale jsou to profíci.Přesto se stalo neštěstí , zřítilo se na Otavě za městem letadélko.
Alena Vávrová
Blahopřeji - vám se "Mládí na křídlech" splnilo. Když ne jako pilotovi, tak jako parašutistovi. Mně se nesplnilo ani jedno. Na první prolítnutí jsem si musela počkat do 50. narozenin. Pak jsem si to ještě 2x zopakovala. Tandemovým seskokem už nevyhrožuji ;-)).
Libuše Křapová
Miroslave, to musela být paráda. Kdysi jsem o tom taky snila, ale samotné se mi přihlásit k výcviku nechtělo a kamarádky se mi jen smály. Teď si už jen říkám, že bych se chtěla aspoň proletět balónem a pozorovat svět shora.. Třeba jednou :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%