Pěstujte mozkovou gymnastiku,
ani potomci vás nebudou stíhat
11. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
1.3.2015 23:39
Cvičení mozku je skutečně dobrá zábava a jsem ráda, že mi ji umožňuje i 60 na svých stránkách. Když jsem zkoušela sestavit puzle starých obrazů poprvé, dost jsem se zapotila. Dnes to beru jako každodenní rozcvičku a jde mi to docela rychle.I další hry jsou vtipné.
Miroslav Štorch
13.2.2015 18:54
Rád hraji na internetu rúzné vědomostní hry a občas i slovné fotbal, ke kterému jsem se dostal díky i60-ce na http://www.geewa.com/slovni-fotbal nebo i v angličtině http://www.geewa.com/on-words#p=overview - dobře to provětrává mozkové závity 8-)
Dagmar Pravečková
12.2.2015 15:39
O trénování mozku toho bylo již hodně napsáno a rozhodně to funguje. Když nic, tak se alespoň cení snaha udržet se v psychické kondici. Kromě toho, že pracuji s lidmi nad 90 let, jsem i trenérem paměti, zatím I.stupně. A už jenom zážitek je, sejít se s lektory a přednášejícími, kteří nás motivují a trénují a to pod hlavičkou ojedinělé České společnosti pro trénování paměti a mozkový joging. Některé kurzy jsou určeny pro širokou veřejnost. Mnoho inspirace najdete na netu. I když trénování je trošku o něčem jiném, tak alespoň pro všechny, kteří si chtějí ověřit své znalosti o Evropě, posílám jeden link ttp://www.toporopa.eu/cz/
Hana Rypáčková
11.2.2015 21:52
No, dokonce spousta vnoučat může být k něčemu dobrá.Já myslela, že s nimi spíš blbnu...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA