FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí paní Jiřina Votavová
22. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Hasenohrlová
21.11.2014 21:49
Vřelá gratulace výherkyni.Já celý den hledala správné odpovědi,ale bez úspěchu....asi hledám na špatných místech....
Miroslav Štorch
21.11.2014 20:58
1. V Barceloně - Olympijský palác OH 1992 - součást areálu olympijských stadiónů Montjuic
2. rod psouni ( Gunnisonův )
3. hrad Oheb nad Sečskou přehradou u Chrudimi
Hana Šorejsová
21.11.2014 20:53
Paní Jiřině Votavové gratuluji ! Jsem v šoku, jako dítě jsem s rodiči byla na Bítově desetkrát, jezdívali jsme na Vranovskou přehradu a hrad Bítov byl můj oblíbený, protože je tam nejvyhledávanější kolekce 51 vycpaných psů nejrůznějších ras, největší toho druhu na světě snad vůbec. Tedy redakce umí ...... dávat hadánky... Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA