Jsem tu na správné adrese

Jsem tu na správné adrese

8. 11. 2014
Soutěž: Moje bydlení
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Novotná
Hezké počtení.U nás jsou trojky.Data narození-maminka 1923den-24,já-1953den-24,syn-1973 den-12.
Eva Mužíková
Ta pětka je opravdu Vaše číslo. Počet řádku Vašeho článku včetně textu, bez data, čítá 55!!
Hana Rypáčková
První nápad byl Mariánské Lázně......Hezky jsi to přiblížila.Stále se něco nového dozvídám...
Eva Balúchová
Zrovna dnes jsem na tebe myslela kde jsi?Zajímavý,čtivý článek,pěkně jsi nám přiblížila tvoje bydlení.Vaše ulice je moc hezká.
Zdenka Žichovská
Článek mi připomněl moje studentská léta.Čtyři roky jsem byla ubytovaná na internátě v Ostravě - Mariánských Horách. Byla to starší, velká vila - název ulice si už nepamatuju.
Vladka Steinová
Dobrý podvečer, moc pěkně napsané, zaujme i poodhalení Vaší numerologické roušky .
Jana Šenbergerová
Moc pěkně pojatá prezentace tvého bydliště. O důležitosti čísel v našem životě nepochybuji, o to je zajímavější.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%