Co na hlavu? Čepici nebo klobouk?
6. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
6.11.2014 20:29
Já teda žádnou fotku nenajdu.Chodím většinou vlasatá,nebo kapuci,nebo čelenku.
Mám naštěstí hodně vlasů,to je jak kožešinová čepice.
Alena Tollarová
6.11.2014 19:47
To je krásný! Já snad půjdu taky hledat, ale to bude horší, protože jsem většinou chodila vlasatá a mrzla a v čepici mě nikdo moc nefotil. no zkusím zapátrat
Hana Rypáčková
6.11.2014 19:14
Tedy Zuzko, to je výběr, to asi nenajdu tak rychle....Jdu hledat fotky...A ty paruky!!!Jsem v tomto směru zaostalá!!!
Alena Vávrová
6.11.2014 18:58
Bavím se, prima! Bohužel já vás nepobavím, neb jsem z těch, co si vystačí s vlasovou pokrývkou hlavy, maximálně nasadím čelenku, těch mám sbírečku a do finále - jako kovářovic kobyla - moc svých fotek ani nemám, to už musí být, když mne někdo vyfotí.
Eva Mužíková
6.11.2014 18:48
Tak děvčata, na tohle jsem se těšila celý den, až budete reagovat. Zrovna tak asi i Zuzka, máme asi trochu něčeho společného. Hani, to je fotka se Sidi, když jsme byli v Ústí na závodech agility. Přišla nás povzbudit a přinesla plnou krabici pečeného bůčku, okurčičky a měkký chlebík. No to je Sidi...
Eva Mužíková
6.11.2014 18:38
Výborně Zuzko, tak jsme měly stejný nápad... Mně chybí fotka ve kšiltovce, ale to je době, neboť v ní, díky malé hlavě, vysokému čelu a odstávajícím uším vypadám jako debil.. Opravdu. Ta moje poslední v tom růžovém bobku není moje. Tu si uháčkovala snacha a já, jelikož si umím udělat legraci i za sebe samé, jsem si jí navlékla. Říkám jí, až Tě bude Rozárka / vnučka/ zlobit, ukaž jí fotku babičky...Ta Vaše pirátovská je nepřehlédnutelná Bravo
Zuzana Pivcová
6.11.2014 18:07
Evička mě inspirovala. Nevyrovnám se její legraci, ale alespoň jsem se pokusila o svou Fotogalerii na Profilu, má název "Co si má dát seniorka na hlavu?" Podívejte se, prosím.
Hana Rypáčková
6.11.2014 17:14
Je to skvělý nápad , přes galerie si ukázat ke komentářům i své fotky ...Tu se Sidi si vůbec nepamatuji, že bych viděla.
Alena Tollarová
6.11.2014 16:45
Evo, Ty jsi uhodila hřebík na hlavičku. Taková skvělá galerie se s článkem výborně doplňuje. Nebyla by ještě jedna třeba ve slamáku? :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA