To je můj domov

To je můj domov

31. 10. 2014
Soutěž: Moje bydlení
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Když čtu Váš článek vidím, že jsme měly podobný osud.Po svatbě jsem s mužem bydlela v rodinném domku s jeho rodiči, později přešel na nás. Poctivě jsme ho zvelebovali, měla jsem zahradu, kterou jsem zmodernizovala, bylo to pěkné. Nikdy nic ale není definitivní, jak zpívá Werich. Moje manželství se rozpadlo, dům musel být prodán a já sama se přestěhovala do paneláku podobného tomu, který je na fotce.Bydlela jsem tam 15 let, ale původní slušné nájemníky po revoluci začali více a více nahrazovat nepřizpůsobiví a já se proto odstěhovala. Měla jsem štěstí v neštěstí- můj současný byt je v nesrovnatelně lepším paneláku, ale už 40 let starém s ještě některými původními obyvateli. Je krásně opravený, čistý , sousedé jsou dobří, zdravíme se , prohodíme pár slov a při nemoci si i vypomáháme s nejbližšími sousedkami. Mám malou lodžii, takže mně květiny nechybí, bydlím s dvěma kočičkami, které mi dělají společnost a doufám, že zde budu moci žít co nejdéle.
Olga Štolbová
Mít domov, který milujeme, je obrovské štěstí a to Ty máš a hlavně jsi krásně popsala, jak se to přihodilo.
Hana Rypáčková
Asi jsem doopravdy netoužila po domě, jen bych bývala brala mít děti v zahradě a jen vykouknout oknem, co dělají...Ale dnes? Mám v paneláku teplo a i úklid je snadný.
Jana Šenbergerová
Štěstí nosíme v sobě, takže ani tak nezáleží na obydlí, ale na tom, kdo v něm bydlí. Zuzko, tvůj byt je určitě šťastný, že v něm přebývá tvoje duše. :-)
Eva Balúchová
Však jste si užila než jste se hezky zabydlila.Já,jako mladá jsem toužila po bytě.Ale teď jsem ráda,že jsem zdědila dům po rodičích,který koupil můj pradědeček od uhlobaronů v roce 1901.Je to starý dům,máme 4 bytové jednotky,bydlíme tady dcery s rodinami(11) a nejvíc miluji,že ráno můžu v pyžamu jít na balkon a zahradu.
Milada Salajková
Důležitý je ten pocit : tu jsem doma. Zabydlit se, vidět kolem sebe i kus svého již prožitého času. Dík za hezké povídání, přeji pohodové dny.
Alena Tollarová
V první chvíli jsem myslela, že vidím náš panelák. Já o sobě říkám, že jsem "člověk sídlištní" a vůbec mi to nevadí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%