Čas uzdravování nebo milosrdenství?

Čas uzdravování nebo milosrdenství?

27. 10. 2014
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zoja Sedláčková
Budu držet palce ať vše dobře dopadne.
Jitka Chodorová
Bohužel,i tak to ve zdravotnictví u nás někdy vypadá,naštěstí je snad více lékařů ohleduplných k pacientovi a také na profesionální úrovni.Dobře jsi to Zdeňko napsala,já ti budu držet palce,aby se ti dostalo té nejlepší péče.
Zdeňka Vítková
Děkuji děvčata, nastupuji až 12.11., takže do té doby snad ještě něco stihnu a pak vám budu psát i z nemocnice.Když ne z noteboku/nevím, zda tam nají wifi, tak z telefonu určitě.Nějaká rekonvalescence musí být,ale i tyhle situace posunou vždy člověka někam dopředu.
Eva Balúchová
Ty víš,že jsem též byla U Milosrdných bratří.A musím jenom chválitSestřičky u příjmu příjemné,zřízenec který mě vezl na sál byl velmi inteligentní pán,sestry i lékaři na sále též příjemní.Pěkně se mě představili a popsali k čemu se chytají. Když už musíme do nemocnice,je fajn když s námi jednají jako s lidmi a to v Brně U Milosrdných bratří tak s pacienty jednají. Tobě přeji rychlé uzdravení.
Hana Rypáčková
Tak se drž.Budu držet palce.Věřím, že ti pomohou v nemocnici s tak hezkým názvem. Prožila jsem s manželem také všelijaká vyšetření a vím, jaké to je.Nikdo tam nejde dobrovolně...
Zdeňka Vítková
Fakt je hrozné,když zjistíte, jaký rozdíl je v přístupu lékařů.Jeden vás nutí chodit do jeho soukromé ordinace,aby vám údajně pomohl-mě naštěstí neukeacal,ani kdyby to bylo zadarmo. Protože jsem např. zjistila, že rajčata nejsou vhodná při zácpě, neboť slupky se právě zadržují v divertiklech/to si najděte na netu prosím/-ale na mě zvyšoval lékař hlas a ukazoval prstem-RAJČAT MUSÍTE JÍST DENNĚ KILA !! dosud JSME MĚLI SVOJE,ALE KUPOVANÉ, NAPÍCHANÉ KDO VÍ ČÍM a pěkně vyleštěné-to si asi rozmyslí každý.Hlavně nehledte na tituly před i za jménem.Což však neplatí u mého chirurga, který tyto tituly má, vše mi vysvětlil, popsal a ještě zalaškoval:" No, bude na vás hodně práce,ale to zvládneme !" Takže tady se opravdu nebojím !A vy ostatní se nebojte ozvat,celý život jsme platili pojištění, tak ať se nám na stáří dostane poctivé péče !
Eva Mužíková
Zdeni, čtení až do konce velmi poutavé. Budu držet palečky, aby jsi vše lehce zvládla, určitě budeš v těch nejlepších rukách..
Zuzana Pivcová
Tos mě, Zdendo moc nepotěšila, tak jen doufám, že mě záhy u Apolináře nezařadí třeba omylem do protialkoholní záchytky. :-)
Milada Salajková
Byla jsem pred třemi lety na interně. Všechny jsme měly průjem, personál věděl, že s jidla, primářka mezi pacientky jen s rouškou. Noční cestu na WC popisovat nebudu, ani úklid koupely. Vim, že mne tam dostanou jen v bezvědomí. Už nikdy.
Jarmila Plachá
Zdeničko, tak jsem si článek přečetla...to je teda mazec!!!! Jsem ráda, že mě nic takového nepotkalo!!!! Přeji Ti, aby vše dobře dopadlo♥♥♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%