Sedím na konári
31. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
1.11.2014 18:47
Milá paní Olgo. Původní rukopis je napsán už deset let. Bohužel mi příběhy do pera vyprávěl Pavel, mladší a chudý z obou bratrů. Starší Josef je milionář a má těch maringotek celou kolonu. Má i auta a autobus. Hoši se rozdělili. Josefovi promítači putovali po celé Evropě! Byl také častokrát v televizi a pravidelně přispívá na různé dobročinné akce. Určitě by dokázal knihu prosadit, ale má to háček. Je potřeba dopsat i jeho činy. Jenže zatímco Pavel byl u všeho sám, Josef mněl na všechno lidi a ti mi nepoví skoro nic. Takže musím shánět jejich svědectví a složitě je obtěžovat. Možná že se to povede. Budu na to mít celou zimu a snad konečně zbohatnu. Ten hotový původní rukopis leži už dva roky ve Vyškovských novinách, ale vydávání seriálu jsem zastavil. Šéfredaktor souhlasil, prý kniha je pro mne výzva. Takže uvidíme! V původním rukopise vystupuje řada celebrit v čele s Bolkem. Je to prostě pohled zpoza okénka maringotky. Ale ty prachy!
No a tak nastalo dilema. Buďto dám pokyn a okamžitě začene vycházet původní verze v novinách jako seriál zdarma, nebo milionáři se dopsaná kniha zalíbí a pak hurá!
Olga Štolbová
31.10.2014 22:52
Františku, to je ukázky z Vaší knihy "Toulavé maringotky"? Jestli ano, tak už se na ni těším. Bude určitě zajímavá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA