Sedím na konári

Sedím na konári

31. 10. 2014
festival film kinematografie Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František MENDLÍK
Milá paní Olgo. Původní rukopis je napsán už deset let. Bohužel mi příběhy do pera vyprávěl Pavel, mladší a chudý z obou bratrů. Starší Josef je milionář a má těch maringotek celou kolonu. Má i auta a autobus. Hoši se rozdělili. Josefovi promítači putovali po celé Evropě! Byl také častokrát v televizi a pravidelně přispívá na různé dobročinné akce. Určitě by dokázal knihu prosadit, ale má to háček. Je potřeba dopsat i jeho činy. Jenže zatímco Pavel byl u všeho sám, Josef mněl na všechno lidi a ti mi nepoví skoro nic. Takže musím shánět jejich svědectví a složitě je obtěžovat. Možná že se to povede. Budu na to mít celou zimu a snad konečně zbohatnu. Ten hotový původní rukopis leži už dva roky ve Vyškovských novinách, ale vydávání seriálu jsem zastavil. Šéfredaktor souhlasil, prý kniha je pro mne výzva. Takže uvidíme! V původním rukopise vystupuje řada celebrit v čele s Bolkem. Je to prostě pohled zpoza okénka maringotky. Ale ty prachy! No a tak nastalo dilema. Buďto dám pokyn a okamžitě začene vycházet původní verze v novinách jako seriál zdarma, nebo milionáři se dopsaná kniha zalíbí a pak hurá!
Olga Štolbová
Františku, to je ukázky z Vaší knihy "Toulavé maringotky"? Jestli ano, tak už se na ni těším. Bude určitě zajímavá.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%