Moje vernisáž: Až uslyšíš hvízdání,
to můj vlak vjíždí do nádraží...
20. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Růžena Antlová
20.10.2014 19:16
Také je mi tohle blízké ,na nádraží přímo bydlím ,vláčky mi projíždí přímo pod okny . Hezké.
Hana Rypáčková
20.10.2014 18:32
Jezdím ráda vlakem a kolem Metuje to musí být krásné.Pobývala jsem na táboře v Novém městě a v okolí.
Rosa na kolejích ....
Zuzana Pivcová
20.10.2014 18:31
Miluji jízdu vlakem a miluji nádraží a železniční stanice. Na sraz se spolužáky jsem mohla jet autobusem, ale jela jsem vlakem s dvojím přestupováním. Nejradši mám půvabné motoráčky. Mám pocit, že v nich cestují úplně jiní lidé, než třeba v dálkových autobusech. Jsou družní, a když se na něco ptám, neschází jim samozřejmá ochota pomoci. Proto mě Vaše vernisáž úplně dostala. Navíc z kraje, odkud už k nám do Lomnice není moc daleko. Za sebe moc děkuji.
Jitka Chodorová
20.10.2014 17:31
Maruško,příjemně jsi mě překvapila,fotky krásné,jako vždy,já i můj muž jsme pracovali dlouhá léta na železnici,on jako strojvedoucí,já v útrobách nádražích na trati Plzeň-Nepomuk,jako pokladní všech přeprav,které na stanici byly.Máme podobný náhled na krásno,viz "Cesty",kámen a podobně.Když jsem prohlížela tvé fotky,tak se mi zarosilo oko,a to u mě znamená,že se mě něco hluboko dotklo.Vernisáž víc,jak povedená.
Vladka Steinová
20.10.2014 17:11
Moc pěkné vyprávění a hezké, zajímavé fotky,z kterých sálá nostalgie.
Svatava Páleníková
20.10.2014 17:02
Úžasné fotografie! Líbí se mi tato vernisáž a opět musím opakovat, že ten nápad redakce udělat vernisáže byl skvělý.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA