Vernisáž fotografií:
Moje láska a chlouba
14. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Mladoš Doucha
3.11.2014 00:01
Taková nádherná zahrada ani nic jiného než láska a chlouba být nemůže - máš opravdu krásné království, Danielo, a moc Ti ho přeju!
Patrik Zalmay
2.11.2014 14:05
Rád bych se také připojil s obdivem k tak krásnému počinu, souladu lidského citu a barev přírody. Danielo, jste pro druhé velkou inspirací... Hezké dny!
Láďa Sommer
30.10.2014 15:07
Dodržuj řád a řád podrží tebe, říkala moje praprababička mému pradědečkovi, popřípadě jeho sourozencům, zajisté pro jejich všeobecné dobro. Je to vzájemné. V té dobře uspořádané, plotem ohraničené podmnožině přírody je zobrazeno tvoje dobře uspořádané já a naopak. Představy, sny a obrazy proměněné v realitu. Já tam byl, já to viděl.
Milena Rusinská
30.10.2014 12:44
Řekla bych "Rajská zahrada". Bůh vždy odměňuje krásou a láskou ty, kteří přinášejí oběti. Všichni víme, že bez práce a píle toto dílo nevzniklo. Přeji hodně štěstí .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA