Vernisáž fotografií: 
Moje láska a chlouba

Vernisáž fotografií:
Moje láska a chlouba

14. 10. 2014
vernisáž
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Mladoš Doucha
Taková nádherná zahrada ani nic jiného než láska a chlouba být nemůže - máš opravdu krásné království, Danielo, a moc Ti ho přeju!
Patrik Zalmay
Rád bych se také připojil s obdivem k tak krásnému počinu, souladu lidského citu a barev přírody. Danielo, jste pro druhé velkou inspirací... Hezké dny!
felix rataj
jedním slovem: fantazie
květa Prajerová
Gratuluji, jen tak dál !
Dagmar Golová
Krása, krása, krása
Eva Bašková
Moc krásná zahrada...
Petra Kornášová
Překrásné:-)
Jiří Holinka
Dani, krása, chybí jenom Jura.
Láďa Sommer
Dodržuj řád a řád podrží tebe, říkala moje praprababička mému pradědečkovi, popřípadě jeho sourozencům, zajisté pro jejich všeobecné dobro. Je to vzájemné. V té dobře uspořádané, plotem ohraničené podmnožině přírody je zobrazeno tvoje dobře uspořádané já a naopak. Představy, sny a obrazy proměněné v realitu. Já tam byl, já to viděl.
Milena Rusinská
Řekla bych "Rajská zahrada". Bůh vždy odměňuje krásou a láskou ty, kteří přinášejí oběti. Všichni víme, že bez práce a píle toto dílo nevzniklo. Přeji hodně štěstí .

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%