Vernisáž fotografií:
Moje láska a chlouba
14. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Korponai
23.10.2014 09:48
Mimochodem, moc se těším, až se uvidíme. Už se to blíží a třeba se domluvíme na návštěvě. Chtěl bych stát znovu uprostřed tvé krásné zahrady.
Jan Korponai
23.10.2014 09:46
Už je to moc let (ten čas běží jako voda), co jsem stál uprostřed zahrady, kterou jsi budovala z ničeho a už tehdy mi přišla nádherná a tiše jsem záviděl. Když jsem si prohlédl fotky, smekám a závidím nahlas.
Jan Kosnar
21.10.2014 21:02
Ahoj Dano,je to krásné. Já vidím za každým majetkem to moře práce a zodpovědnosti, pokud chceš mít z toho radost a nenenést to jen jako břímě.Zdravím z Podoubraví.Mikrob.
Marie Magdalena Klosová
21.10.2014 14:42
Milá Danielo,jsi fantastická stejně jako Tvá zahrada.Ať Ti
vydrží elán i fantazie mm
Miluše Síkorová
20.10.2014 10:14
Milá Danielo jsi neobyčejný člověk, který dokáže kouzlit rukama. Tvoje zahrada je toho důkazem.
Taťana Szlaurová
19.10.2014 02:33
Milá Danielo, tvoje vernisáž je opravdu nádherná. Opět mi to připomnělo mou návštěvu u tebe a zase na mě dýchla ta pohoda a krása přírody. Vím, že jsi úžasný člověk, ale netušila jsem, že máš i tak výjimečné fotografické schopnosti. Děkuji ti za zážitek.
Hedvika Ovečková
18.10.2014 21:37
Milá Dani,
velmi obdivuji Tvoji zahradu, nemůžu se vynadívat na tu krásu, která pohladí srdce i duši, kterou se Ti podařilo vykouzlit. Je to úžasné procítění okolní přírody, která přešla do nádherných koutů zahrady ve všech ročních obdobích. Obdivuji Tvůj elán se kterým zvládáš všechny nástrahy v životě i na zahradě
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA