Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kurzivka o počasí
Jarka Jendrisková 24.4. 11:41
Určitě se, Honzo, krásného počasí dočkáte. Já mám ráda i sluníčko i déšť. Pokud je zataženo, sedím u klávesnice a píšu a nemám výčitky, že neběhám po loukách a lesích.
Pákistán v dubnu 2025 – oslnivě krásné zahrady, nesmírně přátelští lidé, zemětřesení a nejpálivější jídlo na světě
Jarmila Komberec Jakubcová 24.4. 08:38
Paní Helenko díky za zajímavé přiblížení nám vzdálené zemi.
Svatý Jiří k létu míří. A taky vylézají hadi a štíři!
Vladislava Dejmková 24.4. 07:06
Tato forma seznamování s minulostí se mi moc a moc zamlouvá. Tentokráte jsem četla velmi pečlivě, mám syna jménem Jiří. Dík.
Velikonoce na Bublavě v Krušných horách
Daniela Lender Chaloupková 23.4. 16:32
Pěkné setkání s přáteli :-)
Nizozemsko nebo Holandsko? - část 2.
Daniela Lender Chaloupková 23.4. 16:23
Opět skvělá fotoreportáž, děkuji. Květiny voní až ke mně domů a sýrový trh bych si tedy užila ... :-))
Marta (73 let): Vdovy si mají pomáhat. Ale já už tomu nevěřím
Daniela Lender Chaloupková 23.4. 15:57
Žena z příběhu je pravděpodobně velice lehce ovlivnitelná. Když jsem před lety ovdověla, podrželi mě léty prověření přátelé. Díky nim a zejména práci jsem přežila. Je smutné být sám, ale své přátele by si měl člověk vybírat, a ne brát zavděk lidmi, kteří mu, třeba náhodou, vstoupí do životní cesty. Od mládí se řídím heslem, že nezvaným návštěvám neotvírám. "Stáří" má tu výhodu, že se člověk může rozhodovat podle toho, co se mu líbí a co chce sám, a ne podle těch druhých. Zmiňované dvě "dámy" už bych si do života nepustila, a zkusila najít kamarády někde jinde. Třeba na íčku :-)) I já už zde našla :-)), děkuji :-)
Fotoreportáž: Jarní květy ze zahrady 2025
Daniela Řeřichová 23.4. 14:20
Překrásná zahrada v pohybu, děkuji moc.
Střed vesmíru
Jana Šenbergerová 23.4. 08:47
Jak já vám rozumím! Dělám totéž po většinu svého života. Hledám a nacházím, na co můj rozum stačí a vytrvám, dokud Zemi neuvidím z perspektivy ptačí.
Procházka historickým centrem Norimberku
Šárka Bayerová 23.4. 06:47
Moc zajímavé. Mám ráda, když se dozvím něco nového....
Jak jsem (ne)vyhrála literární soutěž
Ingrid Hřebíčková 22.4. 17:19
Ivo, připomněla jsi mně jednu moji zkušenost. Taky jsme obě se sestrou se zúčastnily jedné literární soutěže a taky jsem vůbec nechápala vítězné práce. A byla jsem z toho nešťastná, že že jsme ani jedna nevyhrály, ale tenkrát jsem cítila, že tomuto světu nerozumím. Takhle bych nikdy nepsala a ani nečetla.
Světlé kalhoty jsou milované i zatracované. A přesto tak sluší
Jarmila Komberec Jakubcová 22.4. 08:08
Bílé kalhoty nosím v lázních. Mám už jedny připravené.
Plavili jsme se, bavili jsme se aneb to je naše íčko
Alena Tollarová 22.4. 07:55
Soni, děkuji Ti za zpracování reportáže z našeho výletu. Byla to vlastně už třetí plavba s íčkem, ty první dvě však byly ve velmi komorním obsazení, tedy já + 1. Na otázku Jste tu všichni? odpovídám, kdepak, bylo nás celkem 14. A bylo to fajn :)
Jak kominík o štěstí přišel
Daniela Lender Chaloupková 21.4. 14:52
To je tak hezkýýýýý .... I já pamatuji "komeníky", chodící po domácnostech, před Vánocemi dokonce i s přáním do nového roku a celoročním kalendářem. Také jsem si párkrát "načernila" pro štěstí, a když jsem jej viděla z dálky, alespoň se chytila za knoflík :-). A vždycky se nějaké to štěstíčko objevilo .. Moc děkuji za krásnou a dojemnou vzpomínku.
Zemřel papež František
Daniela Řeřichová 21.4. 12:54
R.I.P. Papež František byl mimořádnou, respektovanou osobností, usilující o propojování lidí dobré vůle. Symbolicky odešel k Otci v době nejvýznamnějších křesťanských svátků.
Další obnovený luxusní hotel na Praze 1 – Fairmont Golden Prague
Daniela Lender Chaloupková 21.4. 11:56
Velice poutavě, zajímavě a podrobně popsáno, děkuji. Perfektní fotogalerie :-)
Jméno jako cejch
Jitka Hašková 21.4. 09:07
Historie se opakuje i v moderních dějinách, kdy známí mých rodičů dali dceři jméno Pětiletka na počest narození na začátku 1. pětiletky.
Děkuji osudu za prožité dny
Dušan Brabec 20.4. 11:19
Pěkně píšete. Příjemná červená knihovna, tentokrát ovšem s ne moc šťastným koncem.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.