Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kdo se bojí klasiky: Zkrocení zlé ženy
Iva Bendová 10.3. 13:40
Zajímavé zamyšlení. Hvězdičky dám za to, že si díky této glosy svého nynějšího muže ještě více vážím, jelikož na mě žádné popisované praktiky a taktiky zjevně nepoužívá ;-) Asi nemá důvod :-D
O citátech
Blanka Lazarová 10.3. 07:51
Moc pěkně jste to napsala. Citáty už od doby dospívání sbírám. Tedy, teď už si zapisuji jen ty, které jsou mi novinkou. Vyšla už spousta knih a já si v nich i ve svých deníčcích občas brouzdám. Děkuji.
Test způsobilosti pro život v paneláku
Zdeněk Pokorný 9.3. 21:03
Ano, to přesně odpovídá. Přidám ještě kategorii řvounů. To jsou sousedi pode mnou, kteří mají malou holčičku, na kterou ustavičně křičí a křičí také hodně sami na sebe. Nemine dne, kdy by si takto nevyměňovali křikem názory... A jak správně píšete, stačí jeden dva...
Kominského metoda zabírá
Alena Velková 9.3. 11:09
Je spousta filmů a knih, do kterých člověk musí dozrát. Naopak ve svém věku zjišťuji, že to, co jsem milovala v mládí mě už neoslovuje, ale Michael Douglas jo :-) Seriál sice neznám, ale napsala jsi to moc hezky.
Dopis akademickému malíři Vladimíru Komárkovi
Zuzana Zajícová 9.3. 10:54
Aleno, to je velká paráda! Vladimíra Komárka jsem znala i já, můj táta byl jeho přítel, a nejen to, taky jeho lékař. Mám od Vladimíra spoustu grafiky, některé mi zdobí ložnici. Díky za krásný dopis.
Věřím, no, i když ....
Iva Bendová 9.3. 09:19
Táta a dcera v harmonickém souzvuku, skvělé! Nemám tátu už přes čtvrt století, a tak obyčejně lidsky /ale zároveň přejícně/ závidím :-/ :-) Navíc právě dovršuji věk, kdy navždy odešel, a zjišťuji, jak byl vlastně "mladý," už jsem to někde psala. Ty nejvzácnější chvíle v životě se nacházejí v lidském porozumění, sdílení, v radostném pocitu z blízkosti, ... a nic nás neobdaruje víc, protože to, jak jsme se vedle někoho cítili, je zvenčí jiným směrem neovlivnitelné. Přeji vám v životě ještě hodně takových chvil.
VAROVÁNÍ: Podvodné esemesky a weby se vydávají za ČSSZ
Jana Šenbergerová 9.3. 08:47
Nezbývá než naučit se být ve střehu. To mimo jiné znamená nepodceňovat žádné varování. Takže děkuji a beru na vědomí.
Za našinci v zemi růží
Jana Šenbergerová 9.3. 08:06
Až teď zjišťuji, jak málo toho o Bulharsku vím. Děkuji za rozšíření obzoru v tomto oboru.
FEJETON: Zaťali jsme pradrápy
Jana Šenbergerová 9.3. 07:35
Jako vždy báječné počtení pro ráno nedělní. Kromě toho, že mě pobavilo, přimělo mě k zamyšlení o prarodičovství v naší rodině. Příliš málo použitelných prarodičů, tedy i drápů k zatínání. Ale ty zaťaté stojí za to!
Na štíru s paragrafy
Jiří Dostal 8.3. 12:20
:-) :-) Tyhle podprahové protistátnosti a ještě cizím jazykem, ještě jako John Wick... :-) :-)
Co nového si přečíst? Zde je několik tipů na knižní novinky
Jarka Jendrisková 8.3. 09:39
Moc děkuji za tipy. Nejvíc se těším na Vekslačku - Scarlett Wilková je skvělá !!!
Haló, haló, pozor, pozor. Přeji všem ženám k MDŽ vše nejlepší
Jiří Dostal 8.3. 06:35
:-) :-) Ano ano, o hodnotách a půvabech žen nelze myslet než zmateně... :-) :-)
Můj někdejší dívčí idol Josef Zíma
Alena Velková 7.3. 15:53
Zuzko, když zpívali se Simonkou swingovky, to byl opravdu zážitek, i když už byl na vozíčku, o který se Simonka opírala. Vypadali, že se rozsypou, ale ta muzika jim dala drive.
Obrázky, které pohladí duši, v galerii Chodovská tvrz (Emma & Bára Srncovy)
Jana Šenbergerová 7.3. 13:36
Jablko nepadlo daleko od stromu. Obě umělkyně mají fantazie na rozdávání a rozdávají. Obrazům nechybí vtip, barvy, ladnost ani poetičnost. Pro sebe je vnímám doslova jako léčivé. Moc děkuji za článek i za to, že jsem si tu krásu mohla prohlédnout aspoň virtuálně.
Moji učitelé
Miloslava Richterová 7.3. 12:51
Děkuji za hezkou vzpomínku na učitele a školní léta :-)
Zemřel Josef Zíma, král české dechovky
Alena Velková 7.3. 10:37
Mrzí mě to. Pepíček bydlel kousek od nás. Dříve jsem ho potkávala v Kauflandu, nebo když chodil běhat do Obory Hvězda. Před covidem se ve Hvězdě pořádaly různé koncerty a občas tam zpíval swingovky se Simonovou. Byli neuvěřitelní. Na jeviště sotva došli, ale jakmile začala hrát hudba, swingovali tak, že z toho byli všichni odvázaní - mladí, staří i děti. Přiznám se, že na dechovku bych ale nešla.
Živý zámek: Velké Březno
Naděžda Špásová 7.3. 09:32
Tak tam to známe, od nás to není daleko. Syn tam odtud má svatební fotky , bylo tam veselo. Párkrát jsem tam taky fotila.
Oční alergie: od svědění, pálení a slzení uleví studená voda. Časté mnutí oka může trvale poškodit zrak
Naděžda Špásová 6.3. 17:39
Mám v obou očích čočky, tak musím být pozorná, co si tam kapu. V lékárně mi vždycky poradí. Chodím sice k očnímu lékaři, ale nejsem s ním spokojená.
Vzpomínka stará tři roky
Alena Velková 6.3. 11:45
Určitě máš pravdu v tom, že jsou Ukrajinci zvláštní, trochu zaostalí, se vstupem do EU by se mělo počkat, je tam korupce atd., ale to neopravňuje Rusáky útočit a nárokovat si jejich území. Pokud Ukrajina padne, máme je tu u nás za chvíli zpátky a toho bych se tedy dožít nechtěla.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.