Moje vernisáž: Jeden den
v životě České republiky
12. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Bartošová
16.10.2014 15:35
Profesionální fotograf se focením živí, ale jeho fotky nemusí být nutně kvalitnější, zajímavější, umělečtější, než fotky amatéra (pův. z latinského amator, milovník od amare milovat), který nefotí pro hmotnou odměnu, ale pro radost, z vlastní potřeby - a vždy zapojuje srdce a cit. A toho dokladem jsou Vaše krásné fotky! Židovský hřbitov průhledem v náhrobku je vážně nejlepší, nedivím se tomu úspěšnému PROFESIONÁLNÍMU výsledku.
Jana Morávková
12.10.2014 22:07
Já fotím také amatérsky, ani nemám zrcadlovku a příslušné objektivy. Jen se dívám kolem sebe, co by bylo zajímavé vyfotit. je to můj koníček.
Jana Morávková
12.10.2014 21:37
Já fotím také amatérsky, ani nemám zrcadlovku a příslušné objektivy. Jen se dívám kolem sebe, co by bylo zajímavé vyfotit. je to můj koníček.
Jana Morávková
12.10.2014 21:11
Marcela Marssyy
12.10.2014 20:52
moc hezké fotografie, židovské hřbitovy jsou fascinující a to lezoucí batole nádhera, držím palce v soutěži :-)
Zuzana Pivcová
12.10.2014 20:46
Některé záběry se samozřejmě takřka nabízejí k vyfocení. To jsem dokonce měla obdobně vyfocené, ale nezveřejněné, i to šplhající batole. Zkrátka jsme šly stejnou cestou. Já ale fotím velmi amatérsky a na žádnou výstavu se rozhodně nedostanu.
Jana Morávková
12.10.2014 20:38
Moc vám všem děkuji za Vaše komentáře. paní Zuzano Pivrncová, moje fotka vznikla již v roce 2007, tedy 7 let před Vaší :-)
Pane Miroslave Štorchu, fotila jsem ze stativu kompaktem od Olympusu SP550UZ.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA