Vernisáž fotografií:
Můj domov jižní Morava
11. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
11.10.2014 23:33
Zdeničko nádherná vernisáž, gratuluji. Prostě řečeno, kdo umí, ten umí.
Daniela Radková
11.10.2014 23:03
Zdeni, je cítit Tvé sepětí s přírodou, krásou a láskou k rodnému kraji! Ani nevíš, jak velké bohatství máš ve svém srdci a kolik lásky k naší krásné vlasti tím dáváš lidem kolem sebe. A naopak - Tvá rodná krajina Tě naplňuje silou, láskou a obdivem k těm zázrakům, co umí jen příroda. Když jsem ještě učila biologii na gymnáziu, snažila jsem se lásku k naší vlasti v dětech probudit i prakticky, a tak jsme jižní Moravu navštívili několikrát. Vždy to byl nezapomenutelný zážitek. Děkuji Ti!!!
Zdeňka Vítková
11.10.2014 22:38
Pane Štorch, mile jste mě překvapil, od Vás si pochvalu obzvláště a upřímně cením ,děkuji Vám
Miroslav Štorch
11.10.2014 22:32
Opravdu hezké snímky zveřejněné s hrdostí na vinařský kraj. Líbí se mi zrcadlení slunce i symetrické odrazy oblaků na hladině. Pěkná vernisáž.
Milada Salajková
11.10.2014 21:14
Pálava je i moje srdeční záležitost. Krásné povídání i obrázky. Zdenko, u mne máš za 1***
Zuzana Pivcová
11.10.2014 19:47
Jižní Moravu ke své škodě vůbec neznám, protože jsem tam neměla nikdy žádné kontakty ani příležitost jet. Byla jsem vlastně jen jednou na Vranově a Bítově jako doprovod zahraničních historiků na výletě. Ty krásné fotky jakoby mi říkaly, že bych to měla jednou alespoň trochu napravit.
Eva Balúchová
11.10.2014 17:48
Právě jsem se vrátila z výšlapu okolo vinic jižní Moravy,otevřu počítač a vidím zase vinice.Sice v tomhle období už nejsou tak krásně zelené jak na fotkách,ale i tak to byla krása.
Ano,je to krásný kraj a tvoje pěkné fotky nás do toho kraje přenesly.
A Pálava?To je moje srdeční záležitost a vidím,že né jenom moje.
Moc krásné fotky!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA