Přehled posledních diskuzních příspěvků
Rodina to považovala za můj hřích
Jindřich Berka 11.12. 11:57
Dobrý den, jste statečná. Nešlo to řešit jinak? Já byl také na vojně. Prostě voják o sobě nerozhoduje. Je však plno dívek, co to řešily jinak. Měly zájem a dnes se spolu se radují s vnoučat. Možná, že by měla dcera otce. Otec má velký vliv na dívku. Mám dva syny a dceru. S dcerou udržuji hezký vztah, miluje svého tatínka a ještě je po mě. Pracuje v ve válečné Sýrii v misi.
Lidé žili v Africe i daleko od řek a jezer. Čeští vědci odhalují historii Sahelu
Jarmila Komberec Jakubcová 11.12. 11:56
Velmi zajímavý a poučný článek. Ráda si čtu o historii naší země. Těším se na další zajímavosti z této oblasti historie.
Investujte dnes, získejte zítra – vaše budoucnost začíná teď!
Elena Valeriánová 11.12. 07:14
možná je toto důvěryhodné, když je to prezentováno na íčku, ale já ten pocit nemám. Zrovna v těchto dnech běžel na ČT1 před 18 hodinou pořad "Tohle radši nezkoušejte" zabývající se stejnou tématikou.
Kniha pro moudré čtenáře
Marie Měchurová 10.12. 16:59
Gratuluju k vydání knihy. Doporučím vnukům.....
Chcete mít na svátečním stole něco neobvyklého? Zkuste kaštany. Jsou sice pracnější, ale o to chutnější
Dana Kolářová 10.12. 12:41
To je nápad! Vypadají báječně. Jsi šikulka.
Digitální abeceda: Jak upravit fotografie v mobilu - ořezávání snímků, rovnání linií, využití filtrů a další vychytávky
Marie Macková 10.12. 10:18
Diky. Využiji, aspoň doufám, že to zvládnu.
Zážitek roku: Zobcová flétna
Anna Potůčková 10.12. 10:13
Hezký zážitek. Je vidět, že i v seniorském věku se dá leč čemu naučit, nebo přiučit nebo se zdokonalit. A hudbě porozumí snad každý v jakémkoliv věku.
Pohádka: O hodné kmotře lišce
Eva Mužíková 9.12. 14:11
Maruško, nejen dojemná pohádka s dobrým koncem, jak už to v pohádkách bývá, ale i roztomilé Mirkovy kresbičky mne moc potěšily.
Ještě chvilku: divadlo na míru pro prarodiče s vnoučaty
Danuše Onderková 9.12. 12:58
Měla jsem to štěstí, že jsem na tomto představení byla i Danielou Řeřichovou. Moc se mi představení líbilo.
Český červený kříž a Rezidence Hvězda, útulný areál pro seniory
Blanka Lazarová 9.12. 12:52
Ali, pěkný článek. Zase jsem si obohatila svoje chabé znalosti. Díky. :-)
Dlouhovlásky. Nevěřte, že starším ženám sluší pouze krátké vlasy
Jitka Pernicová 9.12. 09:18
Dlouhé vlasy jsem si nechal narůst po čtyřicítce, když se padesátiletá sousedka nechala ostříhat a najednou byla z krásné ženy šedá myš. Došlo mi, že když má žena pěkně vlasy, dodávají ji ženskost, i když tělo už není perfektní. Dnes už jsem starší, než byla ona a pokud budou vlasy OK, neostřihám je.
Výlet na Nordkap
Zuzana Pivcová 8.12. 15:47
Hanko, ráda jsem si přečetla Tvé vyprávění, na severu jsem nikdy nebyla. Mám bývalou kolegyni němčinářku, jejíž syn se oženil do Finska, ta tam létá pravidelně a vždy mi pošle hezké snímky, např. polární záři.
To nepochopím a nepochopíš
ivana kosťunová 8.12. 13:45
Tak mě napadá, jaké zážitky budou dnešní děti vyprávět svým dětem a vnukům. A nebo- co je pro ně vlastně dnes největší zážitek. Chtěla bych se toho dožít, ale je to asi technicky nemožné :))
Romantika je rodu ženského
Lucie Pajmová 8.12. 11:13
Zdravím pane autore článku, vážím si vás za váš názor. Můj názor je takový, že jsou romantičtí muži i ženy a stejně i tací muži a ženy kteří romantičtí nejsou. Pokud romantický nejste, je možné, že v příštím životě, budete romantickou osobou, tak to na vlastní kůži poznáte :-). Přeji vám vše dobré. Lucie
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.