Moje vernisáž: Fontánky,
vodotrysky a kašny u nás
12. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
12.10.2014 20:21
Fotky vodní clony jsou opravdu zajímavé, brouzdající holčička - roztomilé. Povedlo se..
Jaroslava Handlová
12.10.2014 20:13
Blahodárné účinky vody pro všechny smysly - paráda! Nevšední záběry fontán tu krásu ještě umocňují, moc pěkné.
Zuzana Pivcová
12.10.2014 20:03
Fontány mají v sobě poezii tryskající vody a jsou krásné, přírodní i osvětlené. Dokonce se na ně mohu dívat i v některých obchodních centrech, např. na Zličíně. Vybavuji si, že jste měl fontánu i v některé fotosoutěži. Tato galerie krásu samozřejmě umocňuje.
Hana Šorejsová
12.10.2014 19:35
Jak již ženy napsaly, moc pěkné. Já mám moc ráda nasvětlené fontány a nejvíce tu, které říkáme královna fontán "Křižíkova fontána". Moc se Vám povedlo to "propojení vody".
Hana Rypáčková
12.10.2014 18:52
Dobrý nápad.Hodně zajímavé.Zasluhují pozornost.Ta fotka přes clonu vody- dala bych si jako obraz na stěnu...
Růžena Antlová
12.10.2014 18:39
Obrysy domů za vodní slonou to je moc krásné . Těším se že konečně od poloviny prosince bude obnovena vlaková doprava do Chornic a doufám,že i na Českou Třebovou !
Jana Šenbergerová
12.10.2014 17:20
Fontány před nádražím znám a Zeměkoule v pohybu je úžasná. I spoutaná voda může potěšit. Fontány, vodotrysky a kašny mám stejně ráda jako ohňostroje. Povedená vernisáž.
Miroslav Štorch
12.10.2014 16:44
Právě naopak paní Lidmilo :-) Je tam srovnání snímků za sebou kaskády potoka v přírodě v parku a kaskády v žulovém korýtku u nádraží. Byl to opravdu záměr 8-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA