Kdo získal tablet Lenovo?
Možná právě váš favorit!

Kdo získal tablet Lenovo?
Možná právě váš favorit!

2. 10. 2014
čtenáři i60.cz Videosoutěž
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Pavel Král
Vážená redakce-výsledky video-soutěže mne netrápí, protože zápas skončí tak jak si přeje rozhodčí. Paní Mužíková je sympatická i její pejsek, ale její video nemělo titulky, hudbu ani časový limit a nemělo vůbec soutěžit. Ale to je benevolence redakce, že nedodržuje pravidla, která stanovila. Šalamounské rozhodnutí - řada nových čtenářů dala hlasy, a tak redakce na to kývla, aby byl klid. Od redakce dostalo všechny hlasy redakcevýborné video paní Ratajové podle pravidel a alibismus byl dokončen. My nic to rozhodli čtenáři :-) Vážím si vaší práce, ale soutěže redakce nezvládá. Jdu na jiný server, kde je to v pohodě. Žádám Vás o zrušení mého účtu. Děkuji.
Eva Mužíková
Ještě jednou z celého srdce děkuji všem za blahopřání k vítězství. Hezký večer.
Radovan Cakl
Pane Králi, posílám pro upřesnění a uzavření této naší debaty o hlasování citaci inkriminovaného příspěvku manželky: "Jsem sama sebou a když to umožní pravidla, tak dávám svůj hlas paní Evě Mužíkové, protože vím co to obnáší běhat v pětašedesáti letech celé odpoledne vedle kola. Už jsem naučila jezdit dvě vnoučata a těším se až budu učit další. Možnost poslat video a ukázat co umí měl přece každý. Tak k čemu čteme v diskuzi tolik invektiv?" Takže hlasovala stejně jako já mailem přímo redakci: From: Jitka Caklová [mailto:jituca@email.cz] Sent: Tuesday, September 30, 2014 1:25 PM To: i60@i60.cz Subject: Videosoutěž Dobrý den, své hlasy ve videosoutěži rozděluji takto: 3 hlasy Eva Mužíková 2 hlasy Eva Míková 1 hlas Inka Ratajová Hlasovat pro manžela mi přišlo nefér. Tak ať vyhraje podle vás ten nejlepší. (a když to náhodou budu já, tak se zlobit nebudu) :-) ;-))) :-D S přátelským pozdravem Jitka Caklová Tolik jen na vysvětlenou.
Pavel Král
Já se taky omlouvám, paní Caklová tady omylem veřejně - místo mailem 1.10 dala hlas jen paní Mužíkové, tak jsem se domníval, že ostatní hlasy nepřidělila. Ale kdo ví, jak to všechno bylo :-)
Radovan Cakl
Pardon, asi je to nesmysl, Paní Inka Ratajová prý neposlala svůj tip. Tak se pane Králi omlouvám.
Radovan Cakl
Chybička se Vám, pane Králi, vloudila. Z 9 soutěžících mohlo rozdat hlasy jen 8, protože sám sobě nikdo nemohl dát hlas.
Pavel Král
Asi všichni finalisté nerozdali všechny body, protože 9 lidí po 6-ti bodech je 54 a součet je jen 48 bodů :-)
Redakce i60
Zřejmě vzrušená atmosféra kolem videosoutěže a hlasování čtenářů vnesla neklid i do redakce při do sčítávání hlasů od soutěžících. Včera jsme nesprávně sečetli hlasy, např. paní Caklovou jsme ošidili hned o 4 hlasy. Nyní jsou již součty správně, vítězka soutěže zůstává! Všem čtenářům se omlouváme. A děkujeme za pochopení!
Miluše Převrátilová
Gratuluji všem vítězům a těším se na další akce. Ráno vstát, přečíst si zajímavosti na i60.cz, zúčastnit se soutěží, je bezvadný start do každého nového dne. Krásné babí léto vám všem :-)
Inka Ratajová
Gratuluji vítězům! Všem, kteří se zapojili do této soutěže, přeji, aby se nenechali odradit negativními reakcemi a byli nadále aktivní. Chce to nadhled!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%