Houbovou soutěž a videosoutěž
rozhodnou čtenáři i redakce i60
29. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
steven Chyla
30.9.2014 21:19
Video pí.Mužíkové udělalo na mne hezký dojem,pobavilo a vyvolalo úsměv na tváři.Obdivuji nejen Bertíka ale i jeho "paničku" a proto dávám svůj hlas a přeji úspěch.Nejsem kuchař ale namazat si housku dovedu a Houbová paštika pí.Antlové mne oslovila taky a jestli to jde,tak svůj hlas přidám taky...
Miroslav Hedl
30.9.2014 20:55
Celá léta jsem nimrod,takže je mi nejbližší video p.Evy Mužíkové s Bertíkem.A protože rád vařím, většinou pro více lidí a hodně z hub, líbí se mi recept na paštiku Růženy Antlové, rád ji vyzkouším a pak napíši, jak mi chutnala.Zdravím
Marie Magdalena Klosová
30.9.2014 19:51
Dávám hlas Danuši Kubátové za její video Nález,které dokumentuje to,co tato dáma zvládá dokonale:najít vhodný námět,režírovat,nafilmovat,sestříhat a ozvučit.
Klobouk dolů a palec nahoru,milá Danuše.
Jitka Dvořáková
30.9.2014 18:42
Dobrý den, dávám svůj hlas videu paní Caklové. Je skvělé, když babičky mohou zastat to, na co rodiče právě nemají čas.
Eva Mužíková
30.9.2014 16:26
Že by zase začala výměna názorů. K tomu se paní Pakostová dál nesnížím, máte li názor, že byla porušena pravidla, obraťte se na redakci. Zkrátka opět vidím, že se o hlasy bojuje za každou cenu. Mino jiné, Bertík je šikulka, nebylo potřeba dlouhodobého cvičení / nerozumím proč tolik komentáře/...
Dagmar Vávrová
30.9.2014 14:47
Mne zaujalo, že paní s agility se představila článkem až v neděli 28.září v den ukončení soutěže. Ale budiž, video s dlouhodobě cvičeným pejskem se líbí řadě diváků, kteří je mají i doma. Nebyl asi čas ne sestřih a jsou jasně porušena pravidla soutěže. Podle mne nejvíce splňuje zadání video s jógou paní Inky Ratajové, protože jóga se může dělat od mládí až do stáří bez problémů. V houbových specialitách hlasuji pro paní Štolbovou a její houbovou paštiku.
Eva Votrubová
30.9.2014 14:38
Dobrý den, prosím moje hlasy přidat paní Ince Ratajové za video a paní Růžence Antlové za houbovou paštiku. Děkuji.
Jitka Tůmová
30.9.2014 14:24
Záběry z lovu pod vodou tam bohužel chybí pane Štorch.Já vám to sice věřím,ale nevidím v tom nic výjimečného-v úvodu stále jen říkáte: Vypni to ! To mě opravdu na rozdíl od jiných videí nepobavilo, nezlobte se na mě za to, mám prostě jiný názor.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA