Houbovou soutěž a videosoutěž
rozhodnou čtenáři i redakce i60
29. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Růžena Antlová
29.9.2014 07:39
Ve videosoutěži můj hlas patří jednoznačně paní Evě Mužíkové - Agility v sedmdesáti a jejímu pejskovi. V hlavní roli paní Eva a pejsek kteří mě dokázali rozesmát .
Zuzana Pivcová
29.9.2014 07:31
Z videí jsem vybrala paní Mužíkovou s pejskem. Jsou sehraná vitální dvojka. A zvířecí podařené fotky a videa u mě vždy bodují.
Růžena Antlová
29.9.2014 07:31
Nejlepší houbový recept pro mě byl Houbový ovar pana Josefa Svitáka splnil podmínky soutěže a skvěle nafotil postup houbového ovaru to za prve a za druhe i když znám spoustu receptů tak tenhle jsem neznala.
Zdeňka Vítková
29.9.2014 00:14
Žádné video tu není špatné,ale video, u kterého se dá jen částečně připravit scénář a nevíte jak to dopadne, protože vašim parťákem je pes, považuji za nejzdařilejší nápad i výkon,který je momentální,jedinečný a neopakovatelný. Nelze ho natočit po částech !! Proto dávám hlas paní Evě Mužíkové-Agility v sedmdesáti./ Také dělám prezentace z fotogafií, je to pak sice film,ale nikoliv video, kterým se mohu pochlubit a ukázat, co zvládám v seniorském věku lépe než mladí !! / Vycházím tedy ze zadání tématu -natočte video - a volím paní Evu.
Miroslav Štorch
28.9.2014 22:34
Omlouvám se za překlep - nevolím herečku Alenu Antalovou, ale háčkující zahrádkářku - sbírající panenky paní Antlovou z i60.cz 8-) a její recept.
Marie Novotná
28.9.2014 21:05
Svůj hlas pro video ode mne má p.Mužíková-agility a za recept Růženka Antlová
Jana Šenbergerová
28.9.2014 19:56
Ve videosoutěži dávám svůj hlas paní Míkové za Naše dvojkolo. To by se mi moc líbilo. Na kole jezdíme moc rádi. Je to o spolupráci a navíc z dvojkola se určitě nedá spadnout tak snadno jako z jednoho. Pár krkolomných pádů, naštěstí bez úrazu, mám za sebou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA