Houbovou soutěž a videosoutěž
rozhodnou čtenáři i redakce i60

Houbovou soutěž a videosoutěž
rozhodnou čtenáři i redakce i60

29. 9. 2014
čtenáři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Vápenková
Zasloužíte si tuto soutěž vyhrát,takhle se dovedou bavit už jen super senioři, jako jsme MY.Svůj hlas dávám jedinně Vám,jste úžasná !! Marie
Eva Mužíková
Hezký den všem. Hlasy dávám takto: Houbové recepty - Růžence Antlové / paštika Videa: 1 hlas Pastička paní Šmerhové 2 hlasy Naše dvojkolo paní Míkové 3 hlasy Babička instruktorka paní Caklové
Renata Zadražilová
Videa jsou moc povedená, hlas dávám filmečku paní Kubátové za vtipný námět i krásné zpracování. A z jídelníčku bych si vybrala Babky a plněný lilek paní Dany Kolářové.
Dana Kolářová
Ve video soutěži patří můj hlas paní Míkové za Naše dvojkolo. Hezké babí léto všem.
Milada Salajková
Takto dávám svuj hlas: Paní Dana Kolařova- Plněný lilek a babky Pan Miroslav Štorch -Můj lov ježovek.., video, potápění v moři
Olga Štolbová
Můj hlas dostává Houbový ovar Josefa Svitáka, ve Videosoutěži hlasuji pro Agility v sedmdesáti Evy Mužíkové.
Marie Pudichová
Já dávám hlas Růženě Antlové. Je prostě skvělá v každém směru.
Iveta Balážová
Dobrý den, já hlasuji pro paštiku paní Antlové a pro video pana Štorcha o lovu ježovek.
Pavel Král
Za videa dávám hlas plavci a potápěči panu Štorchovi u krásného moře a v houbových receptech panu Svitákovi za ovar.
Alena Vávrová
Soutěž o NEJ houbový recept je hodně vyrovnaná - dávám hlas Jesenické houbové roládě paní J. Míčové. Ve videosoutěži je mou favoritkou paní E. Mužíková s Bertíkem - Agility v sedmdesáti.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%