Houbovou soutěž a videosoutěž
rozhodnou čtenáři i redakce i60

Houbovou soutěž a videosoutěž
rozhodnou čtenáři i redakce i60

29. 9. 2014
čtenáři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Chodorová
Dávám hlas paní Janě Míčové za houbovou roládu,už jsem jí i vyzkoušela,za video panu Štorchovi,který vlastně umí,a potom,moře je mi velice blízké.
JITKA BEDANOVÁ
Dávám hlas paní Růženě Antlové za její výborný recept - houbová paštika.
JITKA BEDANOVÁ
Hlasuji pro Evu Mužíkovou a jejího Bertíka. To, co tahle paní se svým psem dokáže a k tomu ještě s humorem - já jí dávám 1. místo
Eva Mužíková
Redakcí i60 Děkuji vám, to bylo trpné Eva
Zdenek Hrstka
Dobrý.
Redakce i60
Ano prosím, dost. Toto místo je nyní určeno pro hlasování v soutěžích. Pro výměnu názorů využijte chat. Děkujeme.
Pavel Král
Paní Vítková ze Židlochovic - nejsem anonymní jak tvrdíte a tady na serveru jsem publikoval fotografie a vyhrál jednu tipovací soutěž. To pan Sten Chyla, kterého jste stvořila je anonymní více. Necítím potřebu tady vystavovat tolik vlastních fotografií jako Vy. Zajděte na rubriku JEN PRO ŽENY.CZ, kterou jste stvořila a tam poučujte. Paní Evo - paní Zdeňka od nás mužů zatím získala jen cenný titul Mrs, Antipatie.
Hana Šorejsová
Vy píšete na pokyn paní Vítkové , vždy Vás vyhecuje, c to dokáže paní Vítková, to si tu už srovnali nejen páni ale i dámy. Takže dost.
Milada Salajková
Souhlasim se Zdenkou, nedejte se paní Evo odradit. V posledni době jsou tady "blbé nálady". Snad by se soutěže měly odměňovat CD nebo knihou. Ubylo by závisti." Buďme na sebe hodní. Homolková"
Hana Šorejsová
Paní Vítková, tolik žen Vám dalo najevo ať přestanete kázat, nechte dokola rad všem, jste v tomto trapná, ten portál patří všem, Vy jen dokola radíte a poučujete a často urážíte, i ty své kamarádky, tak si pište . tam, kde jste si to založila. Vaše exhibice už nikoho nebaví !!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%