Houbovou soutěž a videosoutěž
rozhodnou čtenáři i redakce i60
29. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Blažková
30.9.2014 13:38
Jsem tu krátce, podivuji se nad nechutným soubojem. některých pisatelů. Hlasy dávám paní Antlové za houbovou paštiku a paní Evě s Bertíkem za výkon vedle a přes překážky..
Miroslav Štorch
30.9.2014 13:14
Velmi vám děkuji paní Tůmová - přesně jste to vystihla - také jsem to napsal, že v 63 letech se potápím do hloubky jako vaši malí vnuci - a to je přece hlavní téma zadání . Dnes jako za mlada :-)
VANDA Blaškovič
30.9.2014 13:09
Dobrý den, není možné sdílet průběžný stav bodů? Posílilo by to hlasování...
Jitka Tůmová
30.9.2014 13:02
Nedalo mi to a znovu jsem se podívala na všechna videa,abych byla spravedlivá.P. Ratajová,Míková a Caklová-velmi pěkné ,odpovídají tématu.Sýkorky-to je prezentace, nikoliv video a lov ježovek se mi jeví jako naučné video o nebezpečí šlápnutí na tohoto tvora a nezlobte se na mě,ale plavat a mávát se šnorchlem u břehu umí i moji malí vnuci.Ale v 70ti cvičit psa,natočit video, kde oba účinkují a ještě vás to rozesměje-tak to považuji za výkon a obdiv .Doufám, že takto bude na videa pohlížet při rozhodování i redakce.Myslím, že tento názor nesdílím jenom já.Hezký den všem !
Vladěna Peterková
30.9.2014 12:37
Líbí se mi všechny videa, každé je o něčem jiném, každé je něčím zajímavé či milé. Myslím, že zadání nejvíce splňují videa paní Ratajové a pana Štorcha. Byla zpracována pro tuto konkrétní soutěž. Přikládním se k panu Štorchovi, který doprovodil video i pěkným textem. V houbové soutěži bych dala hlas panu Svitákovi.
Magdalena Klusáková
30.9.2014 12:32
Dobrý den, můj hlas patří panu Svitákovi za houbový ovar. pro mě je tento recept úplně netradiční a moc se mi tato příprava hub zamlouvá. určitě ji zkusím!
Jitka Tůmová
30.9.2014 12:03
Můj hlas patří jednoznačně k videu p.Evy Mužíkové s milým pejskem a velmi mě to pobavilo.V houbové soutěži dávám hlas paní R.Antlové za houbovou paštiku-rychlý recept, nafocený postup,jako houbařka to oceňuji
Ivana Laurincová
30.9.2014 11:11
Dávám hlas panu Mirkovi Štorchovi za "Můj lov ježovek jako zamlada" a Josefu Svitákovi za Houbový ovar
Soňa Prachfeldová
30.9.2014 10:44
Dávám hlas paní Evě Mužíkové s Bertíkem - Z videa dýchá láska k životu, k Bertíkovi, skvělé !
Houbové speciality : hlas pro pana Josefa Svitáka - Houbový ovar
Ivana Vaněčková
30.9.2014 09:22
Dávám Mirkovi Štorchovi hlas. Ať žijí potápěči středního věku.
Velmi zdravím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA