FOTO: archiv autorky
Mých patnáct podzimů
20. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
29.9.2014 19:08
Paní Antlová, Vaše houževnatost, Vaše silná vůle, Vaše víra, že to dokážete, je obdivuhodná. Zvítězila jste a nemoc si na Vás jen tak netroufne. Ať žije česnek a stále upevňuje Vaše zdraví!!!
Soňa Prachfeldová
29.9.2014 10:54
Růženko, tomu říkám statečný život jedné odvážné ženy, Váš bude ještě dlouhý, plný lásky a pohody!
Olga Štolbová
28.9.2014 10:37
Přesto, že už jsem bůhví kolikátá se svým přáním, připojuji se - přeju hodně krásných let a hodně radosti a lásky. *********
Dana Kolářová
28.9.2014 08:54
Růženko, v těch dalších, dalších a dalších létech ať Tě optimismus neopouští!
Hana Práglová
27.9.2014 21:49
Růženko,celou dobu,co tě znám, tvrdím,že jsi nejen skvělá ženská,ale i skvělá bojovnice!!!!Kéž ti toto vše vydrží ještě spoustu let!!!!
Milada Salajková
27.9.2014 19:57
Váš příběh je hezky napsaný a s dobrým koncem. Přeji hodně dalších podzimů, hodně zdravi.
Zuzana Pivcová
27.9.2014 19:43
Vím to, Růženko, již vlastně přes 2 roky, co jsem si přečetla Tvůj příběh Žiji vlastně díky lékařům. Ty ale žiješ, a hezky žiješ, především díky sobě, protože žiješ v souladu s přírodou a sama se sebou. Naplňuješ mě vírou, že charakterní člověk dokáže i zdánlivě nemožné. Díky!!!
Miroslav Štorch
27.9.2014 16:28
Tak to jsme na tom stejně paní Růženko. V roce 1999 jsem měl zjištěnou rakovinu kůže na zádech a po vyoperování melanomu jsem dva roky prožíval velmi nepříjemnou léčbu interferonem. Také bilancuji patnáctý rok, kdy jsem už nemusel prožívat krásná jara, léta i podzimy. Naštěstí si je oba můžeme doslova užívat den po dni s rodinou, vnoučaty a přáteli. Mám rád i zimy, protože jako učitel na střední škole jsempravidelně jezdil na lyžařské kurzy do hor. Tak ať nám a našim blízkým i přátelům zdraví ještě dlouhá léta slouží. Moje tchyně měla také kolostomii a žila s ní do požehnaných 87 let - 26 let po operaci. Tak si užívejte zahrádky i houbaření.
Eva Mužíková
27.9.2014 14:12
Růženko, díky za nádherný článek, jehož obsah dokazuje, že člověk silnou vůlí dokáže překonat i ty nejtěžší překážky. Přeji hodně radostí ze života.Eva
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA