Vem si mě pod kůži
12. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milada Salajková
17.10.2014 11:59
Jako v té pohádce o horákyni.. Vem si při odchodu to, co máš nejraději. Beru tebe můj králi.
Jako vždy, krásné verše.
Jiří Libánský
15.10.2014 09:25
Musím se smířit s tím, že se jí hned tak nezbavím.
Už je zažraná.
:-)
Vladka Steinová
12.10.2014 08:42
Dobrý den,nejvíce se mi líbí poslední slova překrásné básně,..namísto loučení, vem si mě pod kůži...potěšilo mě v mlhavě nevlídném nedělním ránu.
Jana Šenbergerová
12.10.2014 08:14
Zuzko, pro mě jsi fenomén a tvoje pojetí poezie je fenomenální. Chtěla bych mít tvou sbírku básní pod polštářem, abych si je mohla číst večer před spaním a ráno po probuzení, a také na stole, či v kabelce, abych do ní mohla nahlédnout kdykoliv jindy a kdekoliv. To je fakt, nikoliv nadsázka, věř mi. Děkuji i za to, že si je mohu "nalistovat" na i 60. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA